Horoskop

[ Izvor: venerasapapilotnom.rs ]

24. 11. 2020. 06:00 0

Rakovi pod stresom, Ribe nesigurne (VIDEO)

Pogledajte šta vam zvezde danas donose na polju posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN

Neće vam baš prijati to što ćete danas morati da se prilagodite ljudima sa kojima radite, umesto da funkcionišete na sebi svojstven način. Poziv koji ste toliko dugo čekali stiže, doduše u prilično nezgodno vreme, kada imate jako malo vremena za sebe.

BIK

Ne dozvoljavate da vas ljudi sa kojima danas dolazite u kontakt izbacuju iz takta. Pokušavate da se prilagodite drugima, iako ipak mislite da ste u pravu po mnogim pitanjima. Niste trenutno zadovoljni količinom vremena koju voljena osoba izdvaja za vas.

BLIZANCI

Nalazite se danas u pomalo nezgodnoj situaciji jer više kolega očekuje pomoć od vas. Hteli biste da ugodite svima, ali ste svesni da je to nemoguće. Moraćete i voljenu osobu da stavite na listu čekanja, pošto je pitanje da li ćete imati vremena za susret sa njom.

RAK

Danas se možete nervirati zbog neke greške koju ste u prethodnom periodu napravili a koja je sada igrom slučaja otkrivena. Očekujte stres i nerviranje u prepodnevnim satima. Pozovite osobu koja vam šalje signale da je zainteresovana za vas.LAV

Očekujte da ćete u prepodnevnim satima morati u više navrata da branite svoje interese, jer će postojati primedbe na vaše ponašanje. Birajte kasne popodnevne sate za susret sa voljenom osobom, jer ste tada i vi i ona u najstabilnijem raspoloženju i lako ćete se usaglasiti po svakom pitanju.

DEVICA

Neko očekuje da priznate krivicu i preuzmete odgovornost za svoje postupke. Vi lično ne smatrate da ste napravili bilo kakav propust i čvrsto ćete se držati svoga stava. Velika želja za susretom sa partnerom, ali možda neće biti dovoljno vremena.

VAGA

Komentari osobe čije vas je ponašanje u više puta iznerviralo danas će vam samo začiniti dan. Bolje raspoloženje od popodnevnih sati. U odnosu sa voljenom osobom možda očekujete previše. Partner nije dužan da vam se uvek prilagođava.

ŠKORPIJA

Besmisleno je reagovati na nečije provokacije, jer će vam to samo doneti sukobe iz kojih kasnije nećete moći da se izvučete. Povucite se u svoje redovne obaveze i dajte sebi priliku da se smirite. Odlična komunikacija sa voljenom osobom ili simpatijom.STRELAC

Zaokupljeni ste dešavanjima na poslu. Neke stvari će morati da se dorađuju ili ispravljaju, pa očekujte da će se jedan deo obaveza svaliti na vas, iako niste možda vi lično odgovorni za propust. Danas niste prilagodljivi i teško ćete se uklopiti sa voljenom osobom.

JARAC

Drago vam je što ste uspeli da se uklopite i na poslovan način komunicirate sa nekim osobama koje inače baš i ne „mirišete“. Ipak, niste u potpunosti makli nervozu od sebe i moguće je da ćete se postavite pomalo arogantno prema osobi do koje vam je stalo.

VODOLIJA

Dosta ste zabrinuti u kom smeru će se odvijati jedna poslovna situacija koju ste pokrenuli i možete se na kratko povući iz komunikacije sa kolegama. Bolje raspoloženje u popodnevnim satima. Smatrate da voljena osoba danas suviše misli samo na sebe i svoje potrebe.

RIBE

Teško ćete i danas uspevati da se organizujete, jer je previše stvari došlo odjednom na dnevni red. Povremeno gubitak koncentracije. Jedna osoba vas svojim ponašanjem slatko provocira, očekujući da se pokrenete i reagujete. Vi lično još uvek niste sigurni šta je ono što želite.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati