Horoskop

[ Izvor: venerasapapilotnom.rs ]

30. 10. 2020. 06:31 0

Horoskop za 30. oktobar: Strelčevi lutaju, Rakovi nezadovoljni

Pročitajte šta vas danas čeka na polju posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN

Danas ste pravi inicijator, vođa, ali i pomalo impulsivni u poslovnom segmentu. Ovu energiju koja vas danas nosi iskoristiite na promišljen način, pokrenite i sebe, ali i druge. Dan je odličan za nova poznanstva i za susret sa osobom koja bi vas mogla osvojiti na prvi pogled.

BIK

Malo ste zabrinuti zbog odnosa sa nadređenima i zato što imate problem sa realizacijom planova, ali realno gledano i pored ovoga sve vezano za posao funkcioniše više nego dobro. Dan je naporan u emotivnom smislu, nesuglasice i nerazumevanje sa voljenom osobom.

BLIZANCI

Potajno vam je drago što ste nekoga malo „spustili na zemlju“ svojim komentarima. U suštini, moguće je da vam se neko iz poslovnog okruženja popeo na vrh glave svojim primedbama pa niste mogli da odolite da mu ne kažete reč dve. Više ste u fazonu da se vidite sa prijateljima nego sa voljenom osobom.

RAK

Dosta užurbani trenuci i čini vam se da sve završavate bukvalno u poslednjem momentu. Nekako se razmimoilazite sa ljudima sa kojima neposredno sarađujete i smeta vam što postoji nerazumevanje. Teško izlazite na kraj i sa ponašanjima voljene osobe. Nezadovoljstvo.

LAV

Smatrate da je neko iz bliskog poslovnog okruženja, možda čak osoba koju smatrate dragim kolegom, čak prijateljem, prekoračio granice u ponašanju prema vama. Pokušavaćete da ne odreagujete, ali niste zadovoljni i moguće je da nećete u potpunosti uspeti da iskulirate ovo.

DEVICA

Dobijate danas povoljne vesti ili papire koji su vam potrebni i koje ste očekivali. Sada je vreme da razradite strategiju na dalje. Drago vam je što je voljena osoba prihvatila vaš predlog ili sugestiju. Lako ćete prevazilaziti povremene nesuglasice u odnosu sa njom.

VAGA

Pomalo ste nestrpljivi, impulsivni, i ne možete da sačekate da stvari u poslovnom segmentu funkcionišu nekim svojim tempom, već pokušavate da ih na silu pogurate. Džabe, jer teško je da ćete postići bilo šta, koliko god se trudili. Nešto lošiji odnosi sa partnerom, osećate se distancirano.

ŠKORPIJA

Odlični kontakti i sa poslovnim partnerima, ali i sa kolegama. Danas sve funkcioniše kao po loju, možete samo povremeno imati neku manju problematiku oko dogovora sa emotivnim partnerom ili simpatijom. Moguće je da nećete uspeti da se uklopite što se susreta tiče.STRELAC

Dan je dobar za dogovore. Ovo ćete umeti da iskoristite u poslovnom segmentu kroz komunikaciju sa novim saradnikom, ali ćete isto tako dobro funkcionisati i što se emotivnog dela tiče. Danas su moguća nova poznanstva, interesantni ljudi, vi ste otvoreni i za avanturu.

JARAC

Pomalo ste napeti zbog velikog broja obaveza koje su pred vama, a i nadređene osoba pokazuje tendenciju da vam upućuje kritike ili da vas požuruje zbog kratkih rokova. Skoncentrišite se da ne biste pravili greške. Nerazumevanje sa nekim ko vam je drag ili sa emotivnim partnerom.

VODOLIJA

Smeta vam što vam neko soli pamet kada su vaši postupci u poslovnom segmentu u pitanju. Najteže vam pada to što ste svesni da je ova osoba u pravu, ali to ne želite da joj priznate. Bićete sarkastični i u odnosu sa voljenom osobom, jer vam dosađuje svojim zahtevima.

RIBE

Pokušavate da ubedite neke ljude argumentima i da im skrenete pažnju da ne rade kako treba. Očigledno je da je vaš trud uzaludan, pa umesto da nastavite da im pridikujete, okrenite se svojim poslovima – ima dosta toga što možete završiti, i to vrlo uspešno.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati