Horoskop

Direktno.rs

28. 09. 2020. 19:57 0

PUN MESEC U OVNU! Promene za ČETIRI znaka

Mesec, planeta koja pokazuje kako se osećamo i preživljavamo svakodnevne situacije, biće pun u vatrenom znaku Ovna 1. oktobra! Ovo je snažan astrološki alarm, naročito ako uz to dodatmo je u Ovnu i Mars koji je retrogradan, pa će to zajedno doneti neizdrživo stanje, koje će pojedini znaci itekako osetiti.

Pun Mesec je već sam po sebi teži astrološki momenat za psihiloška stanja svakoga od nas, a pošto će biti u Ovnu, osetićemo neobuzdanu energiju da impulsivno menjamo svoj život bez zadrške.

Pun Mesec 1. oktobra najteži će biti za Ovnove, Jarčeve, Vage i Rakove.

OVAN 

Vi ste definitivno neko ko treba da "broji do 10" u sebi kada su u pitanju svakodnevni odnosi i situacije, pa je najbolje da se u tom intervalu suzdržite od bilo kakvih odluka koje bi mogle negativno da utiču na vaš život. To će biti lični osećaj nezadovoljstva, pa ćete biti razdražljivi i ljuti na ljudi koji su vam bliski. Retrogradan Mars i pun Mesec su podsetnik da ništa ne radite u ovoj nedelji, kako ne biste narušili sve odnose koji su vam važni.

JARAC 

Pun Mesec u Ovnu je porodični problem koji će kulminirati do 1. oktobra. Moguća je selidba i događaj koji će snažno emotivno uticati na vas. Koliko god da niste ranjivi, ovaj Mesec će itekako probuditi vaša najskrivenija stanja i ranjavati vas. Obratite pažnju na porodicu i pitanja oko stana.RAK 

Pun Mesec u Ovnu je težak za posao. Usloviće događaj na poslu koji ćete itekako lično shvatiti. Možete da očekujete da će vas neko okriviti za nešto što nije u redu, a sa druge strane, želećete na menjate posao. Suzdržite se od konflikta na radnom mestu.

VAGA 

Pun Mesec u Ovnu je alarm za partnerske odnose. Ukoliko ste u braku, vaš partner će priželjkivati promenu i zbog toga će vas izazivati da se svađate. Nećete moći da izbalansirate odnose koji su vam bitni, pa ćete biti isfrustrirani. Moguća je kriza u vezi ili braku.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati