Horoskop

Direktno.rs

23. 09. 2020. 20:08 0

U oktobru POTPUNI PREOKRET za tri znaka!

Položaj planeta u oktobru, koliko god bio uznemirujući za pojedine znake, postoje i oni kojima će doneti nove šanse.

Retrogradan Mars i Saturn iz Jarca rade svoje i ne olakšavaju nam situaciju ni na jednom životnom polju, ali donose mudrost i iskustvo iza kojeg ćemo doživeti kompletnu transformaciju.

Ulazak Venere u Devicu u oktobru, kao i Merkura u Škopriju, donećete lepe stvari Bikovima, Devicama i Vagama.

BIK  

Venera u Devici u oktobru budi u vama racionalnu i proračunatu stranu i to na poslu, pa vas očekuje uspeh. Tada će prilika za napredak ili novu poslovnu ponudu. Jedno je sigurno, doći će do poboljšanja uslova rada na poslu i to vašom zaslugom. Promenićete neke životne navike na bolje, a više ćete biti zainteresovani za modu. Vaša crta hedonizma će biti dominantna, pa ćete više uživati dok budete obilaziti mesta na kojima se osećate dobro.VAGA 

Iako vas Mars slabi, a Saturn ukopava već dve godine i devet meseci, dolazi šansa za lični preporod. Konačno ćete, provodeći vreme sami sa sobom doći do tačke, kada ćete savladati unutrašnje strahove i biti jači psihički. Ono što će vas privlačiti su misterije i mesta koja ne mogu da se vide odmah, već mora dugo da se putuje do njih. Postajete uravnoteženiji i to je prilika za psihičko oslobođenje.

DEVICA 

Merkur u Škorpiji pojačava vašu analizu svakdonevnih stvari, pa možete da očekujete važne pregovore tokom oktobra. Oktobar je odličan za potpisivanje ugovora i završavanje papirologije. Očekuju vas pojačani kontakti sa svim ljudima i to će vam doneti pomak u svakodnevnim odnosima. Moguća su kraća putovanja.

Najteže će tokom oktobra ubedljivo biti Ovnovima, Jarčevima i Rakovima.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati