Horoskop

Direktno.rs

13. 08. 2020. 20:04 0

NEMATE ŠANSE: Znakovi koji se ne mire sa bivšima

Ako nameravate da se pomirite sa bivšim partnerom koji je rođen u jednom od ovih pet horoskopskih znakova, treba da znate da su vam šanse jednake nuli.

Imaju toliko čvrst karakter koji bi im se narušio kada bi poklekli i vratili se svojim bivšim ljubavima.

Lav

Nakon raskida, Lavovi će se uvek ponašati kao da se ništa nije dogodilo, biće snažni i ako pokušate ponovno da ih pridobijete, ponašaće se još nedodirljivije i maksimalno vas ignorisati.

Škorpija

Ako ih jednom povredite, povrediće vas dvostruko, a zatim nestati iz vašeg života i neće vam dopustiti da im se ponovno približite.

Strelac

Raskid je za njih novi početak. To su osobe koje se nikada ne osvrću na prošlost i jednostavno nastavljaju dalje sa životom. Kada jednom prekinete vezu sa Strelcem, ne očekujte iznenadna mirenja i obnavljanje veze.

Jarac

Iako nakon raskida pate više nego drugi, to će retko pokazati. Jarac vam nikada neće oprostiti prevaru ni bilo kakvu situaciju u kojoj ste ih povredili, a ako vam se vrate, to je samo još jedan način osvete.

Vodolija

Oni će nakon raskida pokušati da se okupiraju izlascima i poslom i neće vam dopustiti da ih ponovno prevarite, jer mrze agoniju koja dolazi uz slomljeno srce.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati