Horoskop

[ Izvor: venerasapapilotnom.rs ]

08. 08. 2020. 06:50 0

Horoskop za 8. avgust: Strelčevi aktivni, Vage neraspoložene

Pogledajte šta vam zvezde danas donose na polju posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN

U prvom delu dana nećete biti baš najraspoloženiji, jer neke situacije ne idu onako kako ste vi to zamislili. Možda niste realno sagledali neke činjenice. Drugi deo dana je već bolji i tada vam se predlaže neki izlazak ili rekreacija. Partner je osetljiv, ne pritiskajte ga.

BIK

Svesni ste da imate obaveze koje morate odraditi u prepodnevnim satima, ali ste pomalo umorni od svega i više je nego verovatno da ćete ih samo otaljati. Vreme želite da provedete na drugačiji način, u kontaktu sa osobom koja vam je bitna i kojoj ćete posvetiti popodne i večernje sate.

BLIZANCI

I vas u toku prepodneva može stići umor od dešavanja tokom prethodne nedelje. Ovo nije dobro vreme da obavljate obaveze za koje je potrebna koncentracija ili preciznost jer vam misli previše « lete ». Ako možete, iskoristite ovaj dan da se više odmorite i posvetite sebi ili osobama koje volite.

RAK

Vaši planovi su se iskomplikovali ili se odvijaju veoma loše. Shvatate da ćete morati da ih promenite ili da se usaglasite sa trenutnim okolnostima, a to vam ni malo ne odgovara. Teška srca ćete pristati na kompromis. Razvedrite se u drugom delu dana u kontaktu sa nekim osobama koje su vam drage.

LAV

Na kraju ste živaca što se nekih stvari tiče, ali pokušavate da zadržite smirenost i da ne reagujete. Ako danas imate poslovnih obaveza, vodite računa u odnosu sa kolegama, jer su tenzije dosta naglašene. Rešili ste da stavite tačku na jednu raspravu sa emotivnim partnerom. Oboje želite kompromis.

DEVICA

Postavićete danas neku vrstu ultimatuma poslovnom saradniku ili kolegi. Ne možete više zaista da tolerišete neke stvari, pogotovo što i vas lično usporavaju. Niste sigurni kako da ispravite jednu situaciju sa emotivnim partnerom, ali ćete se potruditi da se ovo reši što pre.

VAGA

Današnji poslovni tempo vam ne odgovara u potpunosti, jer ide vrlo skokovito. U pojedinim trenucima nema dešavanja i sve je statično, a onda odjednom naleti gomila posla. Teško se uklapate, ali pokušavate da pratite. Malo ste neraspoloženi i to emotivni partner i vidi i oseća.

ŠKORPIJA

Emotivniji ste nego inače i teško ćete uspevati da se posvetite svojim dnevnim obavezama. Ukoliko radite, potrudićete se da otaljate ono što imate od posla i da se okrenete na drugu stranu. Neophodan vam je susret sa voljenom osobom jer počinje jako da vam nedostaje.

STRELAC

Nervoza oko jednog člana porodice ili zabrinutost zbog odvijanja vaših privatnih poslova. Nemojte se opterećivati previše jer će se sve ovo završiti i srediti brže nego što očekujete. Drugi deo dana je mnogo bolji i tada ste već spremni da se susretnete i sa prijateljima ili sa emotivnim partnerom.

JARAC

Može biti nerazumevanja u komunikaciji i dogovorima, pa ako vam je nešto zaista bitno, potrudite se da pre odlaska na susret potvrdite još jednom vreme i mesto. Drugi deo dana je zanimljiv, ispunjen dešavanjima i predlog za vas je da ga prvenstveno provedete sa ukućanima i porodicom.

VODOLIJA

Ne vidite finansijsku perspektivu po pitanju jednog posla ili možete biti dosta zabrinuti zbog svojih materijalnih resursa. Neke stvari ne možete promeniti niti uticati na njih, potrebno je da nastavite ovim tempom, a vremenom će sve doći na svoje. Partner će umeti da vas oraspoloži i nasmeje.

RIBE

Osećate da ste u nezahvalnoj poziciji po pitanju jednog poslovnog odnosa, jer vas druga strana sve više uslovljava, a vi shvatate da vam je neophodna pa ste primorani da pravite kompromise. Pokušaćete da izlaz iz ovog tmurnog raspoloženja pronađete u kontaktu sa voljenom osobom.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


U trendu

Zoran Živković [29.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati