Horoskop

Direktno.rs

06. 08. 2020. 20:33 0

ZNAKOVI kojima će u avgustu biti NAJTEŽE

Svi bismo mogli da se složimo da je 2020. počela teško i ako je suditi prema položaju planeta, nastavila je da nas stavlja na testove izdržljivosti. Upravo zbog jedinstvenog položaja planeta (Saturn u Jarcu, Mars u Ovnu, Jupiter u Jarcu, Venera u Raku 7. avgusta) , ne samo ovaj mesec, nego i oni koji dolaze do decembra jesu presudni za događaje koji će snažno menjati naš život.

Astrološki gledano, avgust će biti najizazovniji Ovnovima, Jarčevima, Vagama i Rakovima.

OVAN 

Mars je ušao u vaš znak 28. juna i pomrsio vam konce. Utisak koji ste stekli u prvim danima Marsovog kretanja kroz vaš znak jeste da morate nešto da uradite, odnosno da morate mnogo toga da promenite! I to ne kasnije, nego odmah i sad! Međutim, Mars, koji će prilično dugo da ostane u vašem znaku (6. januar 2021. godine), a u lošem je aspektima sa Saturnom i Plutonom, nagoveštava borbu na raznim frontovima. Pre svega, borbu sa samim sobom, jer ne možete da pronađete lični mir. Želeli biste sve sada i odmah, ali se događaju nepredviđenje situacije koje vas stavljaju u konfliktne odnose. Potrebno je zadržati vid samokontrole u svakodnevnim situacijama, jer će se Mars pobrinuti da vam poremeti planove.

JARAC 

Taman ste mislili da ste se navikli na sumornog Saturna, koji već dve i po godine donosi krize i spore promene, koje su zapravo okidač najvećih promena u vašem životu, ali se tu pridružio i agresivni Mars. Mars će se potruditi da vam donese iznenadne promene kada je u pitanju mesto življenja, porodična situacija ili neki vid prekida dosadašnjih navika. Sve što budete želeli da rešite mirnim putem više neće biti izvodljivo do 6. januara 2021. godine. Mars vas tera da menjate život i konačno prestanete da ćutite o svemu što vas je opterećivalo poslednje dve godine.VAGA 

Zbog Marsa u Ovnu stigla je i povećana netrpeljivost u partnerskim odnosima. Ali to nije sve, jer tu su i mogući zakonski problemi i bilo kakve javne pozivke na vaš račun. Ovo nije dobar period za kreiranje pozitivnog ličnog imidža o sebi. Najbolje je da ne budete agresivni u bilo čemu što radite i jednostavno pričekate da se slegne "bura" u koju ste upali.

RAK 

Pokušali ste da igrate na kartu saosećajnosti i brige o drugim ljudima, ali shvatate da to naročito na poslu ne može da ima smisla. Mars iz Ovna je snažan atak na vaš rad i problem sa autoritetom. Sa druge strane, to je i povećan obim posla koji će vam zasigurno oduzeti energiju. Probajte da se svađate na poslu, iako ćete često biti u situaciji gde shvatate da je to JEDINI NAČIN. Moguće su krize u braku.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati