Horoskop

Direktno.rs

01. 08. 2020. 19:54 0

Ponašanje znakova kad im se neko dopadne

Na pokazuju svi privrženost i ljubav na isti način. Zapravo, čini se da neki to rade suprotno, samo da ne biste shvatili da vas vole.

Ovako horoskopski znakovi pokazuju naklonost i ljubav ...

Ovan

Ovnovi pokazuju naklonost sasvim drugačije od svih ostalih, pa je često teško reći da li ste im dragi ili ne. Sve pretvaraju u takmičenje, pa tako i odnose sa voljenim osobama. Ako ste im dragi, on će učiniti sve da se na svaki način takmiči sa vama. Zbog toga je teško znati šta namerava.

Bik

Bikovi ne izražavaju ljubav rečima, već romantičnim gestama i pokretima. Zagrliće vas, masiraće vas, odvesti na večeru ... Pokušaće da vam pokaže svoju ljubav, a ne da je direktno izjavi.

Blizanci

 Blizanci su najočitiji horoskopski znak. Zato će vam vrlo jasno objasniti koliko vas vole i koliko su vezani za vas. Takođe će pokazati veliko interesovanje za sve o čemu razgovarate. Dakle, sa Blizancima nema brige ako im se dopadate, sigurno ćete to znati.

Rak

Rak će takođe radije pokazati ljubav gestima, ali njihovi gestovi su uglavnom vrlo očigledni. Oni vode računa o svojim voljenima, slušaju ih, ohrabruju i čuvaju. Dakle, ako vas Rak voli, videćete to iz apsolutno svega što radi u vašoj blizini.

Lav

Lav je pun iznenađenja kada je u pitanju pokazivanje emocije. Nisu baš majstori slatkog razgovora, ali zato će vas, na primer, iznenaditi poklonom čak i kada vam nije rođendan. Oni će vas takođe podržati i ostati uz vas u teškim trenutcima.

Davica

Device neće uvek lako pokazati ili izraziti svoja osećanja, ali daće sve od sebe da budu tu za vas kada vam zatreba. Njihova će ljubav biti najvidljivija u teškim vremenima.

Vaga

Vaga je veoma šarmantna i izuzetno je ljubazna prema svima, pa je teško znati ima li neki poseban osećaj prema vama ili se samo ponaša ljubazno. Ali ono što će vas može uveriti da ste posebni jesu njihovi gestovi, oni će vam kuvati, slati lepe poruke, a ako vam daju nadimak, možete biti sigurni da vas vole.

Škorpija

Škorpije su veoma brižne prema onima koje vole. Škorpija će se pobrinuti za sve vaše probleme i pre nego što ih spomenete. Takođe, fizički će vam jasno reći da ste privlačni i biće vam uvek pri ruci.

Strelac

Strelc će vam pokazati da mu je stalo tako što će zapamptiti posebne dane i datume povezane sa vama. Oni će vam prvi čestitati rođendan, a ako vas pozovu u njihovu "grupu" to je siguran znak da im je stalo.

Jarac

Jarac se brine za sve, pa će vas iznenaditi poklonom za koji ste jednom rekli da želite. To će vas motivisati da sledite svoje strasti.

Vodolija

Vodolije su veoma maštovita, pa će vam pokazati da im je stalo. Pozvaće vas u šetnju sa prijateljima kako biste se bolje upoznali sa njima i vrlo brzo će početi da dele sa vama svoja interesovanja i omiljene stvari.

Riba

Riba će vas “tuširati” poljupcima i zagrljajima i uvek će biti tu za vas kada vam zatreba. Možda vam napišu pesmu ili nacrtaju nešto romantično.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati