Horoskop

Direktno.rs

07. 07. 2020. 20:26 0

Mars u Ovnu DRASTIČNO menja odnos polova

"Žene su sa Venere, a muškarci su sa Marsa" je jedna od zanimljivijih fraza koja je u astrologiji i te kako istinita, pogotovo ako uzmemo u obzir da je Venera ženska planeta, a Mars muška.

Ulazak Marsa u Ovna 28. juna, ne samo što je uneo nemir u svakodnevne događaje u našem životu, nego je i promenio muški princip ponašanja.

Mars i Venera na nebu konačno su u pozitivnom aspektu, što nagoveštava da tek sada možemo da započnemo nešto novo u emotivnom smislu. Osim toga, Mars u Ovnu doneo je promenu načina na koji se muškarci ophode prema ženama, jer je konačno predužimljiv i od akcije.

Iako smo se dosad pitali dokad će muškarci biti u senci i bez inicijative, to se sada konačno menja! Pošto će Mars u Ovnu biti znatno dugo, odnosno do 6. januara 2021. godine, to svakako znači da muškarci više neće biti slabiji od žena.Venera u Blizancima je zabavna i sklona šali i provodu, pa će žene biti otvorene za nova poznanstva, a muškaci ti koji će imati inicijativu. Muškarci Ovnovi će sve više biti prisutni u svakodvenom životu, pa ne treba da se začudite ukoliko upoznate novu osobu koja je baš u tom znaku.

Posle dužeg vremena, ušli smo u period koji je povoljan za novi početak u ljubavi ili novu romansu. Dosad smo se vraćali na staro i rešavali odnose koji su bili nejasni u prošlosti.

Pošto je Mars u Ovnu, prosečan muškarac će biti impulsivan, tvrdoglav i donosiće odluke u momentu! To će se ženama koje su zbog Venera u Blizancima druželjubive, veoma dopadati.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati