Horoskop

Direktno.rs

29. 06. 2020. 20:06 0

Položaj zvezda 21. juna za izbore bio "ŠARENA LAŽA"

Posmatrajući položaj zvezda na dan izbora 21. juna 2020. godine, dobijamo veoma specifičnu zvezdanu konstalaciju, za koju bi se mnogi astrolozi složili da je namerno odabrana baš na taj dan.

21.juna bilo je pomračenje Sunca u Raku, što je nagovestilo da se udara na najsnažnija patriotska osećanja, decu, porodicu i sve što je vezano za dom u kojem živimo.

Ovo pomračenje je i te kako psihološki donelo emotivni nemir svim znakovima, pa niko nije racionalno mogao da se odupre tom osećaju da ništa nije u redu.

Retrogradni Merkur i Venera, koji donose nešto nazadno, ukazali su da se vraćamo na prošlost i ne dobijamo ništa novo, a sa druge strane ovakav Merkur uslovio je pogrešne zaključke, papirologiju koja se ne slaže i netačne ishode.

Jasno je da sa retrogradnim Merkurom nismo mogli da dobijemo precizan i tačan rezultat.

Najvažniji aspekt 21. juna bila je specifična konjukcija Marsa i Neptuna koja ukazuje na laži i prevare, pa samim tim dobijamo sliku iluzije koja se prikazuje kao istina. Sve ono što nam je servirano dotog momenta i od tad svakako je kao najveća "šarena laža" koju smo mogli da dobijemo.Kada sve zajedno uzmemo u obrzir, jasno da nam je da je u tom momentu racionalnost bila na minimumu, kao i da su ljudi bili u jednom od najlabilnijih emotivnih perioda za bilo kakve odluke. Dominantan uticaj Marsa i Neptuna kao prevare su iluzije koje će se tek vremenom saznavati uz nemogućnost da preocenimo šta je laž, a šta istina.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Uzbudljiva trka

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati