Horoskop

Direktno.rs [ Izvor: Žena.hr ]

04. 10. 2022. 20:02 0

Kojoj hrani znakovi ne mogu da odole?

Razjasnimo jedno: ne postoji ništa tako dobro kao "slatki greh". U svakoj hrani treba uživati, gde god i kada god poželite!

Sledeći put kada osetiš grižu savesti zbog onih prženih krompirića ili previše parčadi pice koje ste proždrljivo pojeli, nemoj kriviti sebe, okrivite astrologiju.

Taj popularni termin "cheat" obrok ili varanje nezdravom hranom samo nam pomaže da odvojimo svoju svakodnevnu ishranu od onih trenutaka čistog uživanja. 

Zapravo, svaki horoskopski znak ima slabost prema određenoj hrani kojoj jednostavno ne može da odoli, tvrdi portal Žena.hr.

OVAN

Ovaj nestrpljivi znak ne mari previše za obroke na koje mora da trošiti puno vremena. Ovan želi nešto što može brzinski da pojede, bez previše razmišljanja. Upravo zbog toga ne može pogrešiti sa punom posudom tortilja u kojima može uživati uz razne soseve, posebno ako su ljuti i začinjeni.

BIK

Bik je strpljiv i zna da za dobre stvari treba vremena i truda. Ovaj zemljani znak voli da uživa u ukusnim desertima (koje i sam sjajno priprema), a kada je u pitanju omiljeni "cheat meal", ništa nije toliko dobro kao sveže ispečeni, sočni, čokoladni kolač.

BLIZANCI

Blizanci vole suprotnosti, čak i kada je hrana u pitanju. Zato su slatko-slane kombinacije poput posoljenih kokica s karamelom savršena poslastica za njih. Osim toga, obožavaju da jedu hranu rukama, pa u kokicama uvek uživaju kao da su im poslednje.

RAK

Rak je vrlo empatičan i duboko oseća stvari. Dakle, njima je potreban obrokl koji je istovremeno ukusan za telo, ali i dušu. Velika kutija sladoleda je njihov omiljeni način varanja. Cela kutija verovatno će nestati brzinom svetlosti, ali ako pitaš Raka - vredelo je svakog zalogaja!

LAV

Kao letnji znak, Lav ništa ne voli više od hladnog, ledenog deserta. Ali, obična kuglica sladoleda neće zadovoljiti ovaj znak. Lavu je za istinski užitak potreban veliki, gotovo filmski, sladoledni kup sa šlagom, čokoladnim topingom i trešnjicom na vrhu.

DEVICA

Sushi je omiljeno jelo gotovo svake Device. Ovde se baš i ne radi o cheat meal-u, budući da ovaj zemaljani znak voli da se oslanja na zdraviji način života. Device su analitične i praktične, tako da znaju da se svaka kalorija računa i da je moguće uživati i u hrani koja istovremeno nije štetna.VAGA

Kod vaga je sve u ravnoteži. One dobru i lošu hranu konzumiraju u jednakoj meri, čak vrlo često i u istom obroku. Orašasti plodovi s čokoladom stoga su njihov savršeni zalogaj. Dobijaju svoju šećernu dozu, ali i zdravstvene koristi orašastih plodova. To je za njih apsolutni win-win!

ŠKORPIJA

U svojim vezama Škorpije su intenzivne i daju se cele. Isto se može reći i za njihova jela. Dakle, veliki tanjir pilećih krilaca savršen je način da im udovoljiš. Ne boje se da uprljaju ruke i vole sos na krilcima koji je jednako vatren kao one same.

STRELAC

Ovaj vatreni znak voli toplinu i ugodnost, ali živi i za avanture. Umeju da uživaju u životu, a hrana je veliki deo toga. Na dan varanja najverovatnije će se počastiti lazanjama sa puno sira ili kremastom testeninom. Takva jela omogućuju im da isprobaju više različitih ukusa, sve u istom jelu.

JARAC

Kao zemljani znak, Jarčevi vole hranu koja se prprema temeljno. Znaju vrednost pripreme tradicionalnih jela i učiniće sve što je potrebno kako bi se usavršili u tome. Pita od jabuka savršen je cheat meal svakog Jarca, a imaj na umu i da Jarčevi naporno rade čega god se prihvate, pa svakako budi u blizini kada oni zakorače u kuhinju.

VODOLIJA

Kao jedan od najdruštvenijih znakova, Vodolija razume ulogu dobrog obroka u zbližavanju ljudi. Oni vole da pripremaju ukusno meze od sireva u kome će uživati ne samo oni, nego i svi njihovi prijatelji i porodica. Izbor raznih sireva, krekera, maslina i dobrog vina, uz prijatan razgovor, njihov je omiljeni način uživanja u hrani i prijateljima istovremeno.

RIBE

Ribe su osetljive i treba im poslastica koja se slaže sa njihovom nježnom prirodom. Lisnato testo sa kremom od vanile simboliše njihovu osetljivu stranu. Oni su jedan od najromantičnijih znakova zodijaka, pa vole ovaj sanjivi francuski desert, uz koji mogu pobeći u svoj svet mašte.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati