Horoskop

Direktno.rs

19. 05. 2020. 19:02 0

DOMINACIJA! Znak koji trenutno ruši sve PREPREKE

Mars, planeta energije, koja pokreće ljude na akciju, ušao je 13. maja u vodeni znak Riba, gde će se zadržati do 28. juna. Ako posmatramo svačiji životni horoskop kao zvezdani rulet, u kojem povremeno dobijamo i gubimo, potpuno je jasno zašto pojedini znakovi osećaju pad, a drugi uspon.

Kako je Mars ušao u Ribe, to podrazumeva da će ovaj znak dobiti snagu da poruši sve barijere. Planeta borbenosti i akcije nalazi se u Ribama i budi ih iz uspavane faze i pokreće na inicijativu.

Iako Ribe često deluju kao neprimetan znak, koji crpi svoju energiju iz senke, to u ovom periodu neće biti slučaj. Mars, kao planeta koja vlada vašim drugim poljem donosi vam odličan period za poboljšanje finansijske situacije.

Kako je Mars energija, a sa tim često uz to dolaze i svađe usled potrebe da se dokazujemo, jasno je zašto će Ribe imati potrebu da pokažu ko su stvarno. Misteriozne Ribe skidaju svoju masku i pokazuju svoju snagu!Kao priča o usnuloj lepotici, koja je godinama sanjala svoj san, ali se konačno probudila i rešila da uradi sve ono za šta ranije nije imala hrabrosti. To je najbolji opis kako se Ribe trenutno osećaju.

Ribe će biti prodorne, izdržljive i imati potrebu da postane stvari na svoje mesto. Marsovu energiju je najbolje da iskoristite za poboljšanje finansijske situacije, ali i da donesete odluke za koje niste imali hrabrosti.

Usled potrebe da pokažete svoju jačinu često ćete biti iscrpljeni jer je Mars ipak energija koja nužno mora da se usmerava negde.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati