Horoskop

21. 03. 2020. 18:37 0

Tri najveće DOBRICE horoskopa

Uvek možete da računate na njihovu pomoć.

Istinska dobrota proizlazi iz mnogih ljudskih karakteristika, a postoje horoskopski znakovi koji su ispred svih po tom pitanju.

Njihova moć se ogleda u njihovoj ljubaznosti, spremnosti da pomognu i ako treba "skoče u vatru" za ljude koje vole, zbog ovoga oni su svima dragi i njihovo prisustvo je uvek zapaženo.

Ribe

Ovaj horoskopski znak krasi saosećajnost i naširoko su poznati po tome da dobro slušaju. Čim im se pdribližite osetićete njihovu pozitivnu energiju i empatiju. Ribe svi cene jer nisu ni trunku sebične.

Devica

Nijedan horoskopski znak nije spremniji da pomogne drugima više od Device. To je njihova lepota duše zbog koje je svi vole. Spremna je čak i svoju dobrobit da stavi na kocku samo da drugima bude dobro.Nijedan put im nije predugačak, niti jedan napor preveliki. Ljudi iz njihovog okruženja znaju da se uvek mogu osloniti na Devicu. Zbog toga ih svi vole i poštuju.

Vaga

Vagama polazi od ruke da oraspoloži drage, pa čak i najveće pesimiste. U njihovom društvu se svako oseća dobro. Vaga nikome ne može da odbije želju, ali zna da razlikuje dobro i loše, te neće dozvoliti da je iskorišćavaju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati