Horoskop

[ Izvor: Direktno.rs ]

16. 02. 2020. 08:15 0

Horoskop za 16. februar: Vage rasterećene, Vodolije da se kreću

Pogledajte šta vam zvezde danas donose na polju posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN

Dan vam je počeo sa lepim vestima! A takva jutra najviše volite. Iako znate da vas čeka naporna nedelja, danas sve gledate optimistično. Imate priliku da isplanirate putovanje sa osobom do koje vam je stalo. Dopisujete sa Strelcem. Planiarte da krenete na dijetu, ali sve to odlažete iz dana u dan.

BIK 

Dobijte novu poslovnu ponudu. Osoba vatrenog znaka ima dobar predlog za vas. Nedelja koja dolazi nije povoljna za ulaganje novca. Očekuje vas poboljšanje odnosa sa voljenom osobom. Partner će moći bolje da vas razume. Zapostavili ste sebe i svoje zdravlje.

BLIZANCI

Ulazite u opušteniji period na poslu, kada ćete raditi samo ono što morate. Iako ste rasejani, mnogo više će vas "boleti uvo" za probleme na poslu nego ranije. Izlazite na ljubavni sastanak. Danas vam je ljubav važnija nego problemi na poslu. Moguća je prehlada.

RAK

Nije vam jasno zašto ste stalno u situaciji da branite sebe i svoj rad, kada se trudite maksimalno. Ne vredi da se raspravljate, jer ćete u svakom slučaju biti pogrešno shvaćeni. Nije isključeno da ste se zaljubili u osobu sa posla. Ne preterujte sa hranom.

LAV

Raspoloženi ste i ništa ne može da vas izbaci iz takta. Ne razmišljate o problemima na poslu jer ste sebi posvetili vikend. Bićete pozvani na mesto javnog tipa. Skloni ste neracionalnim troškovima. Nije dobar momenat da pozajmljujete nekome novac. Mogući su problemi sa kičmom.

DEVICA

Trudite se da budete fokusirani na bitne stvari, ali vam situacija izmiče kontoli. Pomalo ste zaboravni, pa ste smešni sami sebi. Prolazna kofuzna faza. Ne planirajte nikakve važne projekte jer nije momenat za to. Osoba koja je poznata javnosti vas je zanitrigirala. Očekuju vas zanimljiva poznanstva. Problemi sa varenjem.

 

VAGA

Dan vam je počeo sa lepim vestima. Rasterećeni ste i ne želite da se opterećujete poslom. Ubrzo ćete saznati nešto neobično o osobi sa kojom sarađujete. Danas se dopisujete po ceo dan sa osobom vatrenog znaka. Neko je rešio da vas osvoji romantičnim izjavama. Problemi sa bubrezima.

ŠKORPIJA

Planirate da donesete drastičnu odluku na poslu, pa smišljate taktiku. Niste zadovoljni zaradom, pa imate novi pakleni plan! Budite racionalni i ne donosite odluke preko noći. Pošto nemate više strpljenja, mislite da ćete problem sa partnerom rešiti otvorenim razgovorom. Birajte reči. Treba da budete oprezni u saobraćaju.

STRELAC

Ovo je vaš dan, a dobre vesti stižu sa svih strana. Mnogi problemi na poslu će postati prošlost, a glavni fokus su vam finansije. U fazi ste kada vam je posao bitniji nego ljubav. Jedna osoba iz prošlosti će vam se obratiti za pomoć, a vama se to neće dopasti. To će verovatno biti stara ljubav. Više se odmarajte.

JARAC

Vi ste jedan od najopterećenijih znakova, ne samo danas, nego tokom cele godine. Pripremate se za novu pristup obavezama i poslu, koji će biti strožiji i odgovorniji. Mars ulazi u vaš znak i menja dinamiku rada. Partnera će iznenaditi vaša direktnost. Niste u fazi kada kompromisi dolaze u obzir. Zdravlje vam je osetljivo.

VODOLIJA

Ulazite u fazi kada ćete praviti pogrešne procene na poslu. To se odnosi i na finansije. Iskoristote savet jednog Strelca. Iako delujete odlučno, zapravo nemate pojma šta treba da radite. Danas vam je potrebna podrška prijatelja,a ne ljubav. Više se krećite.

RIBE 

Mesec u Strelcu donosi vam vesti sa posla koje će vas na trenutak iznervirati, ali ćete tokom dana uspeti da se presaberete. Ne treba to da shvatate lično. Možete da očekujete veću podršku prijatelja, a najmanju od osobe koju volite. Svi odnosi vam deluju maglovito. Nemojte da zapostavljate svoje zdravlje.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati