Korona

[ Izvor: Mediji ]

22. 03. 2022. 23:30 3

Predsednik i prva dama Nemačke imaju koronu

Nemački predsednik Frank-Valter Štajnmajer i njegova supruga Elke Budenbender pozitivni su na koronavirus Oboje imaju blage simptome i odmah su se izolovali,  saopštila je kancelarija predsednika.

Štajnmajer je predsednik od 2017. godine, i u februaru je izabran na drugi petogodišnji mandat, a prethodno je dva puta bio ministar spoljnih poslova kancelarke Angele Merkel i šef kabineta njenog prethodnika Gerharda Šredera.

Nemačka je trenutno u procesu uklanjanja većine mera ograničenja borbe protiv koronavirusa uprkos stalnom porastu broja infekcija.

Nacionalni centar za kontrolu bolesti saopštio je da je u prethodna 24 sata prijavljeno više od 222.000 novih infekcija i 264 smrtnih ishoda, čime je ukupan broj od početka pandemije povećan na 127.193.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Očekivanja

Zoran Živković [13.05.2024.]




Video dana

Prvi put je najteže

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati