Korona

Direktno.rs

05. 12. 2021. 20:39 10

Maske obavezne, osim za one na skupu SNS

Koronavirus za Srpsku naprednu stranku postoji, ali periodično. Pred prošlogodišnje izbore, korona je "nestala", naprednjaci su proglasili pobedu nad virusom, a zatim se vratila jača nego ikada. Građanima je tokom pandemije postalo jasno da pravila u vezi pandemije važe za sve, osim za članove SNS. U prilog tome govori objava na društvenim mrežama, a koja je vezana za situaciju iz jedne pošte.

- Ulazi žena u poštu bez maske. Obezbeđenje je opominje. Ja sam bila u Areni sa 20.000 ljudi bez maske, neću valjda ovde sa vas opet da je stavim. Obezbeđenje ćuti. Na izlasku kaže, šalim se, ali neka sam vam rekla - napisao je potpredsednik Nove stranke Vladimir Vitošević na Tviteru.

Preko 20.000 naprednjaka u Areni i još toliko ispred, bez poštovanja epidemioloških mera, pokazali su da kada je u pitanje zdravlje građana, SNS-ovci o tome ne vode brigu. Zato su tu članovi Kriznog štaba da stalno opominju i grde običan narod što se ne vakciniše ili ne nosi masku. Članovi SNS nisu običan narod, već zasebna "klasa" koja ne mora da poštuje nikakva pravila, pa ni epidemiološka

Pomenuta gospođa je lukavo iskoristila ustaljeni strah onih koji rade u državnoj službi, jer se zna da ukoliko ste član SNS-a, sve vam je dozvoljeno. Maske ne važe samo kada niste na skupu SNS, u svim drugim situacijama u obavezne.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 10

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Kolumna



Uterivanje istine

Zoran Živković [13.03.2024.]




Video dana

Modni kritičar

Anketa

Jeste li i vi dobili povećanje računa za struju?

Rezultati