Korona

Direktno.rs

11. 10. 2021. 21:09 41

Kon podviknuo: Ne dam ostavku!

Iako je javnosti pre neki dan priznao da je "molio da ga razreše funkcije člana Kriznog štaba" jer Vučićevi politički komesari donose odluke suprotne stavovima lekara - dr Predrag Kon se danas razgoropadio i podviknuo: "NE DAM OSTAVKU!". Neverovatno je što je u istom intervjuu priznao da ima dva i po puta preminulih od korone više nego što se objavljuje, ali čovek neće/ne sme da da ostavku ako ga Vučić ne smeni!

Zašto dr Kon ne sme da podnese ostavku?

1. Ako bi podneo ostavku, Kon se plaši da bi mogao postati žrtveno jagnje i da on bude optužen za to što je Srbija poslednjih nedelja najgora u svetu po broju novozaraženih i broju preminulih u odnosu na broj stanovnika.

2. Kao glavni zagovornik vakcinacije Kon bi mogao biti okrivljen da je upravo on odgovoran za debakl imunizacije - Srbija je među najgorima u Evropi sa samo 42,5 odsto građana koji su primili dve doze vakcine.

3. Kon dobro zna da će afera sa prikrivanjem broja preminulih pre ili kasnije biti procesuirana i ne sme da rizikuje da Vučić u trenucima besa odluči da baš njega odredi za krivca.

4. Kon je nosilac Vučićevog odlikovanja i on bi ostavku doživeo kao "ličnu idaju", a svi znaju koliko je vođa osvetoljubiv.

5. Cela javnost veruje da su članovi medicinskog dela Kriznog štaba lepo namireni da bi ćutali i bili "stručno" pokriće za sve Vučićeve pandemijske prevare i zloupotrebe.

6. Kon je sina sa diplomom Megatrenda zaposlio u Er Srbiji, i to na mestu šefa interne revizije, a plate menadžmenta su od nekoliko hiljada do čak nekoliko desetina hiljada evra!

Dakle, Vučić neće da smeni dr Kona koji mu treba kao pokriće za političke odluke Kriznog štaba, a Konu su vezane ruke i ne sme da podnese ostavku iako bi žarko želeo da nestane i da se sve zaboravi.

Neće moći...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 41

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati