Korona

S. M.

27. 02. 2021. 23:31 20

Za Gašićeve naprednjake ne važe mere! (VIDEO)

Kruševačka javnost negoduje, jer iako su na snazi mere zabrane rada ugostiteljskih objekata, uveliko se u jednom lokalu u Kruševcu slavi rođenje Gašićevog unuka. U jeku proslave narodna poslanica iz Kruševca Dragana Barišić objavila je snimak na svom Fejsbuk nalogu, ali ga ubrzo obrisala. Ipak, nije prošao nezapažen. Ono što je zanimljivo je da je samo dva dana ranije poslanik Dragana Barišić apelovala na građane da poštuju mere.

- Ovako licemerno i neodgovorno ponašanje narodne poslanice oslikava pravo stanje stvari u Srbiji i ono kako SNS tumači zakon, ustav, prava. Imamo građane prvog reda u koje spadaju funkcioneri i kadrovi SNS i aktuelne vlasti kojima je dozvoljeno da pale baklje i bahate se po žurkama kod povlašćenih ugostatelja za koje pravila ne važe i sve ostale koji su građani drugog reda i ugostitelji drugog reda, koji su osuđeni da budu niža klasa i trpe nepravdu i nejednakost- kažu u Gradskom odboru Stranke slobode i pravde u Kruševcu.

U ovom doboru dodaju da je ključno to šta oni rade i kako se ponašaju, jer pokazuje da sebe stavljaju iznad ostalih građana Srbije.

- U istoriji su neki delovi populacije imali više prava od drugih zbog boje kože, rase i vere. To znamo kako se zvalo i kako se završilo. Danas imamo da neki deo populacije i to vrlo malo, ima privilegije i veća prava po funkciji i partijskoj knjižici. Kako se to onda danas zove ako ne isto- pitaju u SSP Kruševac.

E sada, redno bi bilo da vidimo, pošto su ranije apelovali na građane da prijavljuju nelegalne žurke, da li će ti isti organi da reaguju i u ovom slučaju.

Mi nismo sigurni, a vi?

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 20

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati