Korona

[ Izvor: Blic ]

26. 02. 2021. 15:21 3

Ko sve neće smeti da radi posle 14 sati?

Krizni štab za borbu protiv koronavirusa zasedao je jutros i odlučio da ovog vikenda svi utostiteljski objekti i tržni centri u Srbiji mogu da rade do 14 časova. Što se prehrambenih prodavnica tiče, one će i dalje moći da rade do 21, kao i do sada.

- Svi ugostiteljski objekti radiće od 6 do 14 nezavisno od toga da li imaju ili ne baštu. Nije moguć ni šalterski rad, već samo dostava posle ovog vremena. Što se tiče skijališta, za vikend će moći da rade samo ukoliko imaju uslugu na otvorenom - rekala je dr Darija Kisić Tepavčević, članica Kriznog štaba za borbu protiv koronavirusa.

Prodavnice neprehrambene delatnosti, kockarnice, kladionice, fitnes centri radiće takođe od 6 do 14 časova. Kozmetički saloni i zanatske radionice radiće tokom vikenda od 6 do 20 časova.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati