Korona

Direktno.rs

03. 12. 2020. 22:59 50

HIT Zašto kasni otvaranje bolnice? "Spaljivali sklopke"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić svojevremeno je obećavao da će kovid bolnica u Batajnici biti otvorena 1. decembra, te da će odmah moći da prima pacijente. Dočekali smo i 3. decembar, ali kovid bolnica još nije otvorena. Međutim, Vučić je za to kašnjenje imao spremno opravdanje, i to kakvo.

Kako kaže, nije on kriv, već je neko pokušao da ga sabotira spaljivanjem sklopke u bolnici.

- Kada imate ljude koji bi da nešto urade protiv svoje zemlje, onda vidite i ovo: namerno su spaljivane sklopke na osiguračima u Bataljnici. Morate da se suočite sa tim, ali i s tim da ministarstvo tri puta promeni projekat. BIA i MUP će sprovesti istragu i one koji su spalili sklopku će se uhapsiti - rekao je Vučić na RTS.

Posle ovih reči reakcije su se ređale, a među prvima je komentar je izneo Đorđe Vukadinović, nekadašnji narodni poslanik i urednik "Nove srpske političke misli".

- Da li je realno da ON u prva dva minuta emisije na Javnom servisu optuži "neke" (a svi dobro znamo koje) da su spaljivali električne sklopke da bi odložili završetak bolnice u Batajnici?! - pitao se Vukadinović na Tviteru.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 50

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Neuspešan skok

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati