Korona

[ Izvor: Beta ]

02. 12. 2020. 14:46 6

Đuka: Vlada da ukine Krizni štab!

Tokom rasprave u Skupštini Srbije o finansijskim planovima nezavisnih tela, poslanici grupe "Aleksandar Vučić - Za našu decu" (AVZND) i Socijalističke partije Srbije (SPS) uglavnom su kritikovali opoziciju i medije koji kritikuju vlast, a bilo je i poziva Vladi da ugasi Krizni štab i ne prihvati predložene protivepidemijske mere.

Vladimir Đukanović (SNS) je pozvao Vladu da to učini i rekao da "ne možeš da čuješ više da se neko leči od kancera, priča se samo o koroni".

- Molim da se ne prihvate mere Kriznog štaba, prestanite da maltretrate privredu, kako će neko da podeli platu ako ga zatvarate - pitao je poslanik, a Regulatorno telo za elektronske medije (REM) je pozvao da "reaguje zbog širenja panike".

Đukanović je rekao da je "veliki protivnik" regulatornih tela - "sve bih ih pogasio" jer "njih niko ne kontroliše", a ministarstva su "pretvorena u ikebane".

- Agencija za borbu protiv korupcije takođe treba da se ugasi jer služi da se zaposle nevladine organizacije - rekao je Đukanović i dodao da su njihove plate "ogromne... kao pijavice na budžetu".

Njegova stranačka koleginica Aleksandra Tomić odgovorila je da je teorija o NVO sektoru kao četvrtoj grani vlasti bila "izmišljena tema" do 2012. godine, dok je zadatak sadašnje vlasti da "vrati institucije u nadležnost svih građana".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati