Korona

[ Izvor: Beta ]

01. 12. 2020. 16:59 0

U kruševačkoj bolnici 135 pacijenata zbog korone

Zbog koronavirusa u kruševačkoj bolnici leži 135 pacijenata iz Rasinskog okruga, što je najveći broj u ovom talasu epidemije, pokazuju podaci kruševačkog Zavoda za javno zdravlje.

 

Broj hospitalizovanih je za dan povećan za osmoro, dok je u odnosu na pre nedelju dana broj pacijenata koji su u Bolnici zbog posledica korona virusa povećan za 38.

Prema ranijim informacijama, do sada je najviše pacijenata u kruševačkoj Bolnici ležalo u piku prvog talasa epidemije, oko Uskrsa, kada ih je bilo oko 150.

Inače, u Rasinskom okrugu su samo za poslednja 24 sata potvrdjena još 224 slučaja oboljenja od korone. Najviše novih pacijenata je iz Kruševca, 98, ali je posmatrano prema broju stanovnika najviši stepen oboljevanja u Trsteniku gde su zabeležena još 63 slučaja, te u Aleksandrovcu u kome je virus potvrdjen kod još 35 osoba.

 

Novoobolelih ima i u Brusu - 25, te u Varvarinu troje, dok u Ćićevcu već tri dana nije bilo novih slučajeva oboljevanja.

U Rasinskom okrugu je od početka epidemije korona virus potvrdjen kod ukupno 4.522 lica, preminulo je 67 osoba, a izlečenima se smatra 2.107 ljudi. Na analize je do sada poslato ukupno 19.575 uzoraka.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati