Korona

Direktno.rs

28. 11. 2020. 16:04 40

"Jadniče, kome ti možeš brutalno da odgovoriš?"

Komentaišući izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da bi brutalno odgovorio na navode predsednika Sindikata lekara i farmaceuta Srbije Radeta Panića o katastrofi u zdravstvu da nije predsednik države, advokat Vladimir Gajić ga je upitao kome on to može da odgovori brutalno, sem ako se pod brutalnošću ne podrazumevaju meci u leđa?

- Кome ti jadniče možeš brutalno da odgovoriš? Izuzev da dobije 7 metaka u leđa - napisao je advokat na svom Tviter nalogu.

- Ovako ću samo reći da je to sramota. Naš zdravstveni sistem je u teškoj situaciji, ali napreduje svakog dana, raste, rađa heroje i junake prave - glasi današnja Vučićeva izjava jer bi se, kako je rekao, da nije predsednik, obračunao sa lekarom kome je struka ispred poltronstva.

Predsednik Srbije je poznat po obračunavanju i po najavama da će se sukobiti. Tako je kao ministar informisanja govorio da će se osvetiti novinaru Slavku Ćuruviji kad-tad, a nije daleko vreme emitovanja snimka na TV Pink na kom je crtana meta na čelu ubijenog Olivera Ivanovića.

Ipak, čini se da predsednik ne zna više na koju će stranu da sakrije svu nesposobnost, bahatost, alavost, bezobzirnost, ali i gađenje koje prema njemu oseća sve veći broj građana, pa je rešio da se obračunava sa ono malo slobodnomislećih lekara i stručnjaka.

Sve su ovo znaci da brod njegove SNS tone ogromnom brzinom.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 40

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Neuspešan skok

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati