Korona

[ Izvor: Mediji ]

25. 11. 2020. 14:43 5

ZA STARIJE OD PONEDELJKA ONLAJN! Krizni štab doneo odluku o nastavi

Sve srednje škole i viši razredi osnovnih škola, od petog do osmog razreda, preći će na onlajn nastavu od ponedeljka, 30. novembra, do 21. decembra, odnosno do početka zimskog raspusta koji je odlukom Kriznog štaba danas pomeren. Vrtići normalno nastavljaju rad, dok se fakultetima predlaže da sami odluče, ali je preporučeno da i oni idu na onlajn nastavu.

Odlučeno je da zimski raspust na teritoriji čitave Republike Srbije bude pomeren i da traje od 21. decembra do 18. januara.

Procedura je takva da je sledeći korak da ove odluke Kriznog štaba usvoji Vlada Srbije čime bi one mogle da stupe na snagu. 

Što se mlađih razreda osnovnih škola tiče, za njih inače nisu bile planirane nikave promene, odnosno ostaje sve kao i do sada.

Vrtići normalno nastavljaju rad.

Što se fakulteta tiče, njima se predlaže da sami odluče, ali je preporučeno da i oni idu na onlajn nastavu, rekao je epidemiolog dr Branislav Tiodorović.

Dr Predrag Kon, epidemiolog i član Kriznog štaba, izneo je jutros dramatično predviđanje da nam preti čak i trocifren broj umrlih u jednom danu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati