Korona

Direktno.rs

23. 11. 2020. 21:04 5

"MINISTARKO, MAČKA NAM KIJA" Ovo je naš porodični Krizni štab

Svaka porodica sada treba da bude svoj krizni štab koji određuje šta je najbolje za sve njene članove, rekla je pre nekoliko dana Darija Kisić Tepavčević, ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i član Kriznog štaba. Njena izjava izazvala je erupcije smeha na društvenim mrežama, pa korisnici podnose izveštaje kućnih kriznih štabova o stanjima u porodici.

- U našem stanu nema zaraženih, jedan testiran negativno, dvoje već jednom ležali. Niko nema simptome, šta će dalje biti, videćemo. Mačka se dobro oseća, međutim, kija. Ipak, sudeći po količini hrane koju proturi kroz sebe, čini se da ima i čulo ukusa i čulo mirisa. Marija, očigledno, nema ukusa, čim je sa mnom u vezi. Svi sedimo na propisanoj udaljenosti. mačka, Jokso i Marija rade od kuće, tako da sam ja jedini koji može doneti virus u stan. Tim povodom, kućni Krizni štab zaseda sutra, kako bi doneo dalje mere. sapuna ima, čistih peškira ima, maski ima, moramo samo da odredimo ko će u kući vršiti inspekcijski nadzor. Ja ne mogu, nemam dinar u džepu, pa me je lako potkupiti. Slovo će pasti na mačku, jer je gadljiva na pare - glasi jedan o izveštaja koji se može naći na društvenim mrežama.
- Porodični krizni štab je u krizi. Sukob je nastao kada su dva člana kriznog štaba trazili po 100 evra, helikopter manija, za prevazilaženje prvog pika trećeg tralasa korone. Treci član je jedva odbio ovaj napad neprincipijelne koalicije majke i sina - kaže John Rambo.- Kisić: svi mi treba da budemo porodični krizni štab za sebe. Ja: dobro mama ti glumiš Vučka, tata ti ćeš biti gospodin Brnabić, a ja ću biti Đurić koji se seli u Ameriku - napisala je crnakolucifer.- Na osnovu odluke kriznog štaba da smo svi mali krizni štab, naš mali porodični krizni štab je doneo odluku da se van snage stavlja odluka da se zabranjuje probavanje sira i čvaraka na pijaci. To je deo naše tradicije i nema dokaza da se iko zarazio ovim svetim činom degustiranja - raportira Miki.- Ako vam upadnu komunalci il panduri na slavu kažite im da je vaš porodični krizni štab doneo meru slavljenja slave i da je u vašoj porodici kriva zaravnjena - savetuje CrniGeorgije.- Odgledala sam liturgiju par minuta, sasvim dovoljno da moj "porodični krizni štab" uvede strogi karantin narednih dana - napisala je novinarka Antonela Riha.

Da li smo odlukom Darije Kisić Tepavčević i Kriznog štaba prepušteni sami sebi, a oni digli ruke od korone, videćemo narednih dana. Po svoj prilici, budućnost nam nije sjajna. S njima...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati