Korona

Direktno.rs

18. 11. 2020. 06:34 12

"Popustiće mere zbog Kopaonika, a onda će 'Zvončica' opet da plače"

Od 3.12. do 6.12. je "Ski opening" na Kopaoniku. 'Ajde u 100 maraka da će 1. decembra da se vrati do 23h rad ugostiteljskih objekata, a već od 7-8. opet će "Zvončica" da nas kritikuje da nismo dobri i plakaće za bakama i dekama - napisao je legendarni vaterpolista Danilo Ikodinović, komentarišući mere Kriznog štaba koje su obično popuštaju zbog "višeg interesa", a sve pod aminom predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Ikodinovićevu objavu prokomentarisao je i voditelj Ivan Ivanović, koji je kazao da "neće biti plakanja za bakama i dekama do sledećih izbora".

Podsetimo, proletos posle kulminacije epidemije koronavirusa u našoj zemlji, mere su naglo popuštene, broj novoobolelih drastično smanjen, a posle izbora 21. juna, ponovo je usledio porast zaraženih od virusa Covid-19.

Mnogi su tada posumnjali da je napravljen privid slabljena korone kako bi izbori bili održani, a po ugledu na to, Ikodinović je očigledno aludirao da se nekome iz vrha vlasti ne isplati da mere budu na snazi za vreme "Ski openinga" na Kopaoniku.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 12

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati