Korona

Direktno.rs

19. 11. 2020. 06:00 38

ŠTA BI S OVIM? "Pobedićemo koronu za 20 dana!" (VIDEO)

Sećate li se one čuvene Vučićeve "pobedićemo koronu za 20 dana" koja je nastala u jeku julskih protesta? Sada svakodnevno imamo preko 5.000 novozaraženih (juče 5.613), povećava se broj preminulih i ljudi na respiratorima, a kraj epidemije se ni ne nazire.

- Siguran sam da ćemo za 20-ak dana uspešno savladati koronu, uveren sam pa čak i po cenu mera. Jel mislite da u septembru ne treba da gledamo utakmice, živimo normalno s ovim? Ja hoću da brže to rešimo. Za 7-10 dana ako se zatvorimo možemo da pobedimo virus - izjavio je Aleksandar Vučić 12. jula ove godine.

Koliko je Vučićevo obećanje bilo istinito najbolje pokazuje podatak da je koronavirus danas potvrđen kod 3.499 osoba, i da je preminulo 17 pacijenata.

Naš predsednik voli da bude pobednik toliko da našu zemlju svrstava na imaginarne liste borbe protiv korone, gde smo prema njegovim rečima peti u Evropi.

- Mi radimo nešto zato što vodimo računa o državi. Kada govorite o zdravlju i teškoj situaciji, treba da znate da danas postajemo peti u Evropi po uspešnosti u borbi protiv kovida, do juče smo bili šesti - rekao je Vučić nedavno.

U međuvremenu, doktori upozoravaju da se bolnički kapaciteti smanjuju, broj obolelih svakodnevno raste, a naš predsednik živi u paralelnom univerzumu gde u borbi protiv koronavirusa pobeđuje.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 38

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati