Korona

Direktno.rs

25. 10. 2020. 16:01 9

760 ZARAŽENIH A na 73 je urlao da su nam groblja mala!

Na 73 zaražena, urlao je na nas kako će nam groblja biti mala, skupština nije zasedala, odluku o zaključavanju doneo gazeći Ustav po ko zna koji put, danas na 760 zaraženih su nam groblja taman i skupština uredno zaseda, kaže Ksenija, korisnica Tvitera, aludirajući na reči Aleksandra Vučića tokom vanrednog stanja i i konfuznu politiku Kriznog štaba koji odluke donosi na bazi političke volje predsednika Srbije.

Da Krizni štab svoje odluke donosi ne na bazi struke, već političke volje Aleksandra Vučića, javnosti je već odavno poznato, ali današnja farsa naprednjačkog lidera sa marionetom mu, Anom Brnabić, o tome kako je klečao pred njom da ne zatvara restorane i kafiće, prevazišla je domen nadrealnog.- Vučić: "Klečao sam ispred Ane barem tri puta da ne zatvara restorane i kafiće, a s druge strane znate da to nekoga može da košta života." Ova rečenica je bolesna i lažna na toliko mnogo nivoa, da ne znam odakle bih počela - napisala je na Tviteru Jelena Lengold, naša poznata književnica.

U međuvremenu je i Darija Kisić Tepavčević, gostujući na TV Prva, pomenula mogućnost zaključavanja zemlje na dve nedelje. Buduća ministarka za rad, zapošljavanje i socijalnu politiku, očigledno, nije stigla da se usaglasi sa šefom, pa možemo očekivati i njen demanti sopstvenih reči. Isto kad je izjavila da je nošenje maski na otvorenom obavezno, a posle samo nekoliko sati da je to samo preporuka.

Međutim, javnost je već počela da negoduje.- Mene neće niko više zakljucčavati!!! Jedva čekam ovu odluku i dočekacu je na ulici - napisao je Voja Ostojić.

Dakle, dobili smo još jedan dokaz da se epidemiološka situacija upodobljava političkim interesima. Narod je potpuno izgubio poverenje u struku, zato nije ni čudo što se više niko ne pridržava mera i svako radi po sopstvenoj volji.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 9

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Kolumna



Uterivanje istine

Zoran Živković [13.03.2024.]




Video dana

Modni kritičar

Anketa

Jeste li i vi dobili povećanje računa za struju?

Rezultati