Korona

[ Izvor: Beta ]

22. 10. 2020. 19:10 0

Korona ušla u dve škole u Novom Sadu

U Osnovnoj muzičkoj školi "Josip Slavenski" u Novom Sadu potvrđena je zaraza koronavirusom kod troje zaposlenih, dok je u osnovnoj školi "Jovan Dučić" u Petrovaradinu zaraza potvrđena kod jednog zaposlenog.

Kako je saopštila danas pres služba Grada Novog Sada, članica Gradskog veća za obrazovanje Dina Vučinić sastala se tim povodom sa nadležnima iz pomenutih škola koji su je informisali o aktuelnoj situaciji i merama koje su sprovedene kako bi se sprečilo dalje prenošenje virusa.

- Obaveštena sam o prisustvu virusa korona u dve novosadske osnovne škole. Zaraženi su zaposleni koji ne rade u nastavi i nisu bili u kontaktu sa učenicima. U obe škole sprovedene su neophodne mere, oboleli su odmah izolovani, a škole su kompletno dezinfikovane. U Osnovnoj muzičkoj školi "Josip Slavenski" je već organizovana onlajn nastava - rekla je Dina Vučinić.

Prema njenim rečima, sve škole i predškolske ustanove sa teritorije Novog Sada imaju dovoljno zaštitne opreme i dezinfekcionih sredstava, a inspekcija svakodnevno kontroliše da li se u njima sprovode sve mere predostrožnosti.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati