Korona

Direktno.rs

02. 10. 2020. 19:07 20

OBEĆAO... I ŠTA SAD?! Hoće li Lončar kazniti Vučića?

Ministar je danas tražio dokaze u vezi funkcionera koji ne poštuju propisane mere. Da bi ih kaznio, obećao je. Poslaćemo i poštom ministru. Obećavam - napisao je predsednik Sindikata lekara i farmaceuta dr Rade Panić, skrenuvši pažnju na ponašanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića u amfiteatru Visoke sportske škole strukovnih studija, gde nije nosio zaštitnu masku kao ostali studenti.

Ministar je danas tražio dokaze u vezi funkcionera koji ne poštuju propisane mere. Da bi ih kaznio, obećao je. Poslaćemo i poštom ministru. Obećavam - napisao je predsednik Sindikata lekara i farmaceuta dr Rade Panić, skrenuvši pažnju na Vučićevo ponašanje iz amfiteatra Visoku sportsku školu strukovnih studija, gde nije nosio zaštitnu masku kao ostali studenti.

Sudeći po fotografijama iz ove obrazovne ustanove, gde je Vučić od danas postao brucoš, predsednik Srbije i Srpske napredne stranke imao je masku samo u trenucima kada je ulazio u prostoriju škole, da bi je odmah potom skinuo za vreme slušanja predavanja.

Podsetimo, ministar zdravlja Zlatibor Lončar najavio je na današnjoj konferenciji da će kazniti sve one koji ne poštuju epidemiološke mere, pa makar to bio i neimenovani funkcioner, o kom je danas bilo reči.

- Molim vas dostavite mi bilo koji dokaz i svi će biti procesuirani. Kontrola se pooštrava. Na osnovu snimka, vremena i svega, podnosićemo prijave. Ide lošije vreme i ponavljamo opet: Samo maske, maske, maske - izgovorio je Lončar u jedndom momentu.

Ostaje da se vidi da li će održati obećanje i kazniti prvog čoveka države koji prvog dana na fakultetu evidentno nije poštovao mere Kriznog štaba.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 20

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati