Korona

[ Izvor: Mediji ]

09. 09. 2020. 21:51 8

"Ako gradska vlast organizuje koncerte, biće odgovorna"

Ako je organizator koncerata na Adi Grad Beograd, on će i snositi odgovornost za svaku eventualnu situaciju. Jasno je šta je dozvoljeno i ako se obezbede sve mere onda je to u redu. Međutim, ako ne bude pridržavanja, onda to apsolutno ne odobravam - istakao je epidemiolog i član Kriznog štaba dr Predrag Kon, komentarišući manifestaciju "Cloud Ada" koja će se održati u dva vikenda na tribinama kod sudijskog tornja na Adi Ciganliji.

On navodi da je trenutno na otvorenom dozvoljeno do 500 ljudi, ali da mu najava ovakvog događaja deluje kao da će biti "popuštanja određenih mera".

- Ja sam po tom pitanju jasan. Mislim da događaji u kojem postoji veliki broj slušalaca, koji pevaju, vesele se, nisu prihvatljivi. Ja razumem da su se ljudi uželeli takvih događaja i veselja, ali to sada nije dozvoljeno na takav način - kaže dr Kon, koji naglašava da će u petak biti održano zasedanje Kriznog štaba, te da veruje da će i o tom događaju biti reči.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 8

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati