Korona

Direktno.rs

02. 07. 2020. 12:48 2

TUGA Još jedan poznati lekar preminuo od korone

Doktor Milan Mileusnić preminuo je u 50. godini posle kraće bolesti i borbe sa virusom Covid-19, saopštila je SMA klinika, čiji je Mileusnić bio osnivač i direktor.

Sindikat lekara i farmaceuta pozvao je lekare da mu sutra u 10 sati minutom ćutanja odaju počast.

- Od Covid-19 je preminuo Dr Milan Mileusnić, specijalista fizikalne medicine iz Beograda. Neka mu je večna slava i pokoj duši. Molimo sve lekare u Srbiji da u petak 03.07.2020. godine u 10 sati minutom ćutanja odaju počast i ovom našem preminulom kolegi - stoji na Fejsbuk stranici ovog Sindikatra.

Doktor Mileusnić je rođen 25. jula 1970. godine u Senti, gde je završio osnovnu školu i gimnaziju a Medicinski fakultet u Novom Sadu.

Radio je u službi za Hitnu medicinsku pomoć Zdravstvenog centra u Senti, bio je lekar lokalnih košarkaških timova a potom i honorarni saradnik u Srednjoj medicinskoj školi gde je predavao predmet Hirurgija 3. i 4. godini. Završio je internacionalnu školu interventne kardiologije u Institutu za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici. Krajem 2002. godine prelazi u Zavod za rehabilitaciju „Banja Kanjiža’’. Specijalističke studije iz oblasti Fizikalne medicine i rehabilitacije završava u Beogradu.

Dr Mileusnić svojevremeno je bio lekar mnogim našim sportistima, glumcima, estradnim ličnostima...

Podsetimo, pre nekoliko dana od posledica komplikacija od koronavirusa preminuo je i poznati onkolog i hirurg dr Radan Džodić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati