Korona

Direktno.rs

27. 06. 2020. 17:49 17

DNEVNO 200 EVRA Kovid apartman za SNS kadrove

Apartmanski blok KBC "Bežanijska kosta" u kom se leče VIP ličnosti i političari vladajuće koalicije koji obole od virusa Covid-19, ima uslove lečenja o kojima prosečan građanin Srbije može samo da sanja. Svi apartmani su kao garsonjera - velika soba, kupatilo i balkon, a troškovi dnevnog najma iznose 200 evra.

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković pozitivna je na virus Covid-19 i ona se nalazi baš u jednom ovakvom apartmanu.

U međuvremenu je objavljeno da je Marko Đurić, direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju, takođe hospitalizovan zbog koronavirusa, ali nije poznato da li je i on na lečenju u KBC "Bežanijska kosa".

Apartmanski blok ove zdravstvene ustanove raspolaže sa 14 apartmana (četiri dvokrevetna i 10 jednokrevetnih) od kojih svaki ima veliku sobu, zasebno kupatilo i balkon, a dnevni troškovi najma koštaju 200 evra.

- Odeljenje posebnih medicinskih programa obuhvata apartmanski blok na trećem spratu naše ustanove i namenjen je komfornijem smeštaju bolesnika kojima je potrebna dijagnostika i lečenje u hospitalnim uslovima. Komfor apartmana se ogleda u namenski pravljenom nameštaju i odgovarajućoj opremi. Svaki apartman ima televizor, telefon, klima uređaj, frižider i kupatilo. Apartman ima signalni uređaj za brzo pozivanje medicinskih radnika - navodi se na sajtu KBC "Bežanijska kosa".

Dijagnostika i lečenje pacijenata obavlja se timski uz učešće specijalista i subspecijalista raznih oblasti medicine, a ukoliko je neophodno, bolnica omogućuje konsultativne preglede lekara iz drugih zdravstvenih ustanova, navodi se.

Ishrana je takođe prilagođena željama bolesnika u skladu sa medicinskim stavovima i doktrinama.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 17

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati