Korona

Direktno.rs

06. 04. 2020. 18:05 5

"Sram vas bilo, epidemiju ste podredili kampanji"

Pisac i kolumnista Žarko Jokanović istakao je da konferencije za štampu lekara u Vladi postaju potpuno besmislene, jer, kako kaže, predstavljaju atak na elementarnu inteligenciju građana i jer su svoju struku podredili političkim.

- Da li vi zaista verujete da građani ne prepoznaju praznu priču, fraziranje, izbegavanje odgovora, okolišanje, nelogičnosti, birokratsko izvrdavanje i izgovorene besmislice? Tako vređate ne samo građane, nego i sami sebe i svoju profesiju - objavio je Jokanović na Fejsbuku.

On se potom osvrnuo i na nedostatak opreme u pojedinim bolnicama, o čemu je takođe bilo reči na konferenciji.

- Al', bitno je da zaštitne opreme ima u magacinu, a ne u zdravstvenim ustanovama. Jer, nisu napisali zahtev. Pa, ko je trebalo da napiše taj zahtev? Lekar, medicinska sestra ili čistačica? Ili možda direktor ustanove, koji je zbog toga već trebalo da bude smenjen, jer ugrožava živote i zaposlenih i pacijenata.  A, zašto nije smenjen svaki direktor koji nije nabavio opremu, koje, kako tvrdite, ima u izobilju? Nije smenjen zato što je stranački kadar. I zato što ste i epidemiju podredili stranačkoj kampanji. Sram vas bilo - napisao je Jokanović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati