Korona

Direktno.rs

13. 03. 2020. 11:26 0

Golubović o SNS i virusu: Apokalipsa nam ne gine

Naš proslavljeni režiser Srdan Golubović oglasio se povodom situacije sa koronavirusom u Srbji i odnosu vlasti prema istoj, budući da je riziku virusa izložen i Golubovićev sin Balša.

- Večeras su nam javili da tip koji drži časove plesa u osnovnoj školi u koju ide naš sin ima koronavirus. Danas je Balša u toj istoj sali imao fizičko, a večeras trening basketa - napisao je Golubović.

On je potom dodao da verovatno nema razloga za brigu, jer "naši SNS stručnjaci drže stvari pod kontrolom".

- Vučić jako brine, Doktor Smrt je uz njega. Bata Keramičar će da zameni pločice i parket, Neša Slina će iz ćaletovog šteka da mazne neko naoružanje da spali školu. Nema razloga za nerviranje, biće sve ok. Sve dok oni brinu o nama, apokalipsa nam je zagarantovana - istakao je režiser.

Nekoliko učenika čačanske gimnazije bilo je na proslavi rođendana gde se zatekla i osoba iz inostranstva koja je obolela od koronavirusa. Direktor preventivno odlučio da raspusti smenu i obavestio Ministarstvo prosvete. Za ovu školu, kao i za školu "Mika Petrović Alas", ministar prosvete Mladen Šarčević najavio je sankcije.

I tim povodom, reagovao je Srdan Golubović.

- Sada hoće da daju otkaz i to po hitnom postupku, direktorki koja je sinoć javila roditeljima da njihova deca danas ne dolaze u školu jer je učitelj plesa koji drži časove u školi zaražen koronavirusom. Isto se dešava i u Čačanskoj gimnaziji. Sinoć je direktorka Alasa pokušavala da kontaktira nadležne, ali joj se nisu javljali. Radno vreme im je valjda do 5. Danas se oglasio i ministar lično i traži sankcije za ovo dvoje ljudi. To dvoje hrabrih i časnih ljudi su krivi što su zaštitili zdravlje svojih učenika i njihovih roditelja. Krivi su što su postupili po svojoj savesti i profesionalnoj i ljudskoj etici.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati