Kolumne

[ Izvor: Davor Cicović ]

27. 04. 2023. 06:49 47

Ko je smestio zeki Rodžeru?

Istinu, naravno, nećemo saznati. Odeljenje za visokotehnološki kriminal će pronaći krivca, van RTS-a ili neće. Ostaje da čujemo unapred pripremljeno objašnjenje, jedne od najvećih sramota koje sam u životu video. Ne Dodikove, još manje Đokovićeve, nije poenta u tome ko i šta je rekao, nego u onome ko je naredio - Puštaj!

NN lice, koje ćemo radi praktičnosti u daljoj priči zvati ON. (I bez aluzije na pesmu Milića Vukašinovića, moliću lepo.)

ON, ne preza od bilo čeka, nema savest, ne poštuje etiku novinarske profesionalnosti, zlonameran je, osvetoljubiv i ne mari za posledice.

A one se ne tiču integriteta Milorada Dodika, već kompleksnije cene koju će po svemu sudeći platiti građani Republike Srpske.

Novac uložen u projekat "Srpska open" meren desetinama miliona evra, potencijalno je bačen u bunar. A ako računamo mogućnosti ekonomske i marketinške isplativosti koja je trebalo da dođe u narednim godinama, šteta je nesaglediva.

Moć Novaka Đokovića u teniskom svetu je tolika da jednom rečenicom može učiniti da se loptica više nikada ne prebaci preko mreže u gradu na Vrbasu. I nakon ovakvih insinuacija, teško da mu bilo ko može zameriti eventualnu recipročnu reakciju.

Dok je moć režisera ove drame je dosegla momenat, da se niko i nigde više ne može osećati bezbednim.

Strašno je što ne znamo ko je ON.

A još strašnije, što možda i znamo...

Davor Cicović

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 47

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Majska sačekuša

Zoran Živković [08.05.2024.]




Video dana

Jede mi se nešto slatko

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati