Kolumne

Igor Velimirović

12. 08. 2022. 10:16 19

NAPOLJE UPRAVA Šta ste hteli sa Stolicom?

Dan posle - stradao je samo trener. I poneka glava navijača. Ilija Stolica više nije trener Partizana, posle samo dva meseca. Kako je radio i kakve je imao rezultate i to mu je bilo puno... Ali je već puno i za upravu crno-belih da ovog 12. avgusta 2022. sedi "gore" u Humskoj. Pakujte se, šta čekate?!

Znalo se i-ha-haj da Stolica nije trener za Partizan, da nigde nije napravio rezultat... Kao ni Mladen Krstajić, uostalom... Vidi se to! Nemaju trenerskog uspeha i Humska im je došla kao poklon. Od Vučelića, Vazure, koji ne mogu da vode ni klub iz Male Moštanice, a kamoli velikana koji su upropastili. I ne samo oni...

A kako je sve teklo?

Stolica je Partizan vodio u šest zvaničnih utakmica kao glavni trener, a Partizan je zabeležio samo jednu pobedu, i to prvu u sezoni. U Ivanjici je savladan Javor sa 4:0 i sezona je krenula obećavajuće za crno-bele.

Međutim, usledili su dramatično izboren remi u Nišu protiv Radničkog (3:3), utakmica bez golova u Humskoj protiv TSC, i poraz 1:0 u Novom Pazaru u meču u kojem je tim delovao potpuno bezopasno. Pametnom dosta.

Ali čekalo se sa smenom na klupi!

AEK je još na Kipru pokazao Partizanu gde mu je danas, nažalost, mesto. Nigde na mapi Evrope. U Beogradu ga je dokusurio.

Pre dolaska u Partizan Stolica je kao glavni trener vodio reprezentaciju Srbije do 17 godina, Voždovac, Vojvodinu, ljubljansku Olimpiju, reprezentaciju Srbije do 21 godine... I šta? Ništa! Nigde uspeha.

Vučeliću, Vazura... Šta čekate?

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 19

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati