Kolumne

[ Izvor: Davor Kalajžić ]

01. 12. 2021. 11:57 21

U predvorju građanskog rata

SFRJ se raspala u krvavom građanskom ratu koji su pripremile i raspirile vladajuće elite uz pomoć stranih službi. Potom su se potrudili da ubiju i sve ostale "Jugoslavije". Mnogi analitičari, ali i poneki živi protagonisti tog doba i danas ističu da će se proces završiti tek kada se Srbija bude raspala u građanskom ratu. Sektopartija i bratomafija nas u to guraju!

MI 6 je sektopartiju postavila na noge i instalirala nad Srbijom, a sektopartija je razvila bratomafiju. Cilj je da preko reinstaliranih radikala, socijalista i julovaca, razore i preoru Srbiju, satanizujući srpski narod, čime širom otvaraju vrata za njegovo istrebljenje.

Teritorija Srbije već je rasparčana. Aleksandar Vučić je AP KiM izveo iz pravnog poretka Srbije, a ubrzano radi na kreiranju uslova za dalju ustavnu razgradnju države. Izmenama Ustavnog zakona krenuće implementacija pojedinih odredaba koalicionog sporazuma SNS-SVM, kojim će Vojvodina otvoriti vrata autonomiji predkosovoskog tipa. Novi Pazar, Preševo i Bujanovac odavno "vise" u vazduhu.

Lokalni šerifi već cepaju državu na eksteritorije notingemskog tipa, a strani investitori orgijaju nad poklonjenim im radnicima i parcelama naše države. Ucene, teror, pedofilija, prinudna prostitucija, trgovina uticajem, pljačka, nasilje nad drugomislećima, bivaju institucionalizovani kroz nedelovanje državne uprave, pravosuđa i policije. Najviše državno rukovodstvo, a pre svih Aleksandar Vučić, podstiču na sve vidove izdaje, kriminala, pljačke i trovanja Srbije.

Nacionalne frekvencije zasute su lavinama povraćke i mentalnog otrova kojim nas zasipaju silikonske drolje i zadrigli veprovi, dok nam narkomani i razne mentalne strvine nameću izopačenost kao standard. Ratni zločinci ponovo javno pozivaju na nasije nad neistomišljenicima, dok režimski smradoidi na naslovnicama forsiraju laži, podmetačine, bljuvotine, nenormalnost i huškanje svih vrsta i oblika.

Bakljaši, batinaši, čekićari, ćevabdžije, dileri, ubice, narkomani, piromani, bombaši, silikonke, razlokane jalovice, šljam i žgadija iz kojekakvih rupa, dobili su značke i ovlašćenja da disciplinuju Srbiju, a mnogi su otišli još dalje - u izvršnu vlast. Jajinački, zemunski, ritopečki, jagodinski, šabački, škaljarski, kavački i drugi klanovi, kao i drumske, fudbalske, zdravstvene, prosvetne, stečajne, GSP, energetske, carinske, naftne, policijske, profesorske, automobilske, grobljanske i ko zna još koje mafije, institucionalno pljačkaju sve građane Srbije. Gadure jedna za drugom stupaju u sektopartiju da bi omogućile bratomafijašku krađu. Kupljene diplome i urođeni primitivizam haraju državnom upravom, a smrt i štabovi doprinose najvišoj stopi smrtnosti ikada.

Srbija je podeljena na normalne i nenormalne. Na osiromašene i prebogate. Na bahate i potlačene. Na hulje i građane, na robove i robovlasnike, na njihov "plebs" i domaću "stoku". I sve to bi da zacementiraju na silu. Da nam značkama, motkama, čekićima, bakljama i crnim Škodama otmu slobodu, dostojanstvo, integritet i oduzmu svu imovinu. Da nas prebijaju i sakate, pljuju i gaze, decu da nam truju i siluju, a usta začepe.

Sve bi da nas pretvore u Cvijane i Olivere.

To je hulja smislio da bi ostao i opstao, da nastavi da krade, truje i rasprodaje. Pocepao je Srbiju na dva tabora. I crkvu je kontaminirao. 

Srbija je na pragu građanskog rata! Mafija izbore ne gubi!

Motkama, bagerima, čekićima i policijom biju i gaze, Oktavijama i crnim džipovima zastrašuju, izbornu volju prekrajaju, a truju Borom, Smederevom, Linglongom, Rio Tintom, Vinčom i sretnim Pinkom. Makiš nam kopaju, vodu nam uzimaju, tople izvore u Vrnjačkoj Banji presušuju, oranice u jalovinu pretvaraju, Ustav menjaju, zakone siluju, vladavinu prava suspenduju.

Univerzalna deklaracija UN br. 217. o ljudskim pravima, članom 3. dozvoljava da "svako ima pravo na život, slobodu i ličnu bezbednost". Ljudsko biće ima pravo da se brani i odbrani svim sredstvima ukoliko su mu ugroženi život, sloboda i lična bezbednost. A upravo to nam rade.

Krivični zakonik Republike Srbije jasno kaže da nije krivično delo ono koje je učinjeno u nužnoj odbrani, ono delo koje je učinjeno u krajnjoj nuždi i ono delo koje je učinjeno pod dejstvom neodoljive sile. A silom su nas doveli u stanje krajnje nužde!

Mora se preći na njihov jezik - na masku maskom, na fantomku fantomkom, na bager bagerom, na motku motkom, na čekić čekićem, na silu - silom.

Nas je ipak više! Odbranićemo Srbiju od okupacije sektopartije i bratomafije, uniformisanih bitangi, izopačenih degenerika, državnih kriminalaca i stranih nalogodavaca. To nam je Ustavna obaveza!

Davor Kalajžić, penzionisani službenik političke kancelarije specijalnog predstavnika Generalnog sekretara UN

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 21

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati