Oliver živi | Kolumne | Direktno

Web portal Direktno.rs koristi kolačiće i Google analitiku u svrhu merenja i prikazivanja oglasa koji su prilagođeni vama. Kliknite na dugme Prihvatam kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno vama. Saznaj više

Kolumne

Srđan Milivojević

16. 01. 2021. 10:39 6

Oliver živi

Večeras će ispred Hrama Svetog Marka, iz plamena hiljada sveća, po treću godinu zaredom, u mraku napredne Srbije zasvetleti iskre iz pogleda Olivera Ivanovića. Streljani Oliver Ivanović stajaće vaskrsao, ponosno prav pred hiljadama onih koji ga nisu zaboravili tražeći pogledom "izvođače radova" iz Kosovske Mitrovice, ne bi li ih gledajući ih u oči zapitao: "Je l' mnogo trza duga devetka sa prigušivačem?"

Prigušivač korišćen za dugu devetku kojom je izvršen ovaj monstruozni zločin, napredni mafijaški režim u međuvremenu je postavio na svoja partijska glasila i stranačke biltene, pokušavajući da prvo tišinom, a potom i velom zaborava, prikrije ovo jezivo zlodelo. Takva režimska tišina neposrednim izvršiocima ovog monstruoznog zločina, njihovim pomagačima i nalogodavcima, kao i onima koji kriju osumnjičene, ne daje razlog za spokoj i miran san.

Jer slobodoljubiva i pravdoljubiva Srbija uprkos takvim nastojanjima napredne mafijaške organizacije, nije zaboravila ko su bili medijski inspiratori ovog zločina. I pored toga što se napredni mafijaški režim više i ne trudi da sakrije svoje veze sa vrhom organizovanog kriminala, vreme kada če svi učesnici u ovom zločinu odgovarati pred nezavisnim pravosuđem Srbije neumitno se približava. I nema te duge devetke sa prigušivačem koje će zaustaviti dolazeću slobodu. Nema tog kontroverznog biznismena sa severa Kosova i Metohije koji će sprečiti pravdu da bude namirena, ma sa kolikim šapatom se trenutno izgovaraju imena Zvonka Veselinovića i Milana Radoičića.

Sada kad je sud dokazao da je Aleksandar Vučić lažov, zacrtan je put kojim treba da ide nezavisno pravosuđe kada je reč o rasvetljavanju svih detalja vezanih za ubistvo Olivera Ivanovića.

Kao što se prilikom prošlog odlaska sa vlasti Aleksandra Vučića saznala puna istina o ubistvu Ivana Stambolića, tako će i ovog puta kad šef AVačkog klana bude priveden poznanju pravde, građani Srbije saznati sve činjenice u vezi ubistva Olivera Ivanovića. Medijski inspiratori ovog zločina, oni koji su držeći propagandni megafon laži i vazda spremnu kofu napredne pljuvačke pomogli da se Oliver Ivanović označi kao meta, takođe neće izbeći ruku pravde, ma gde se budu nalazili po padu režima Aleksandra Vučića.

Dolazi čas kada će se terazije zakona pomeriti ka strani pravde, kada će u sudnice širom Srbije ući Sloboda koja će imati Oliverov lik. Mač Pravde fijuknuće njegovim glasom.

Oni koji ni 16. januara 2017. nisu smeli da ga pogledaju u oči, oni koji su isključili kamere, oni koji su ga pre toga medijski streljali, oni koji su naredili zločin, uklanjali dokaze i krili ubice, gledaće u pod ili negde u stranu. Ali kad pravda zagrmi grlenim glasom Olivera Ivanovića U ime naroda, mi ćemo moći da se pogledamo u oči kao slobodni ljudi koji imaju pravo da se zagledaju i u neugasle iskre čovekoljublja u Oliverovim očima.

Oliver živi. I smelo korača u stroju onih čiji koraci odzvanjaju u mračnim hodnicima nečiste savesti onih koji će morati da nam odgovore na pitanje:

"Zašto Olivera?"

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se

Pandorina lopta

Zoran Živković [01.03.2021.]


Video dana

Borba za vakcine u Indiji

Anketa

Šta su radili Dijana Hrkalović i Slaviša Kokeza u policiji?

Rezultati