Kolumne

Nena Kunijević

18. 11. 2020. 21:57 17

LIČNI STAV Nena Kunijević: Zekić mi izazvala mučninu

Gledajući emisiju "Utisak nedelje" Olje Bećković desilo mi se nešto za šta sam mislila da mi se ne može desiti. Jedna od učesnica emisije, koja je bila gost, pored novinarke Žakline Tatalović i rediteljke Milice Kralj, izazvala je u meni mučninu u pravom smislu te reči. Osetila sam nagon za povraćanje! Mislim da nijedan čovek koji je na vlasti, pa tako ni naš Predsednik ne žele da u svojoj blizini imaju ličnosti koje na tako banalan način žele da mu se preporuče. Ne mogu reći da imam malo životno i radno iskustvo, ali ovo do sada još nisam videla.

Arogantna, nekontrolisana i pre svega nedobronamerna osoba, koja čini, nažalost, deo našeg javnog života. Ne bih htela da analiziram sve ono neučtivo, neumesno i napadno što je izgovorila. Kod svakog normalnog čoveka iole dobronamernog, izazvala bi isto osećaj mučnine.

Želim da iskažem svoje poštovanje Olji Bećković, Žaklini Tatalović i Milici Kralj, što su uspele da održe pod kontrolom reakcije koje bi bile prirodne na ovakav nastup.

Žao mi je što jedno od najznačajnih Regulatornih tela, ima u sastavu ličnosti koje ovako neprimereno javno istupaju. Mislim da bi za javne nastupe, predstavnici javnih funkcija, morali da imaju bar elementarno domaće vaspitanje.

Šta reći? Izgleda da REM nosi nekakvo veliko prokletstvo kada u okviru svog sastava pored toliko eminentnih, poznatih, a naročito dobro vaspitanih stručnjaka i ljudi u našoj zemlji, ima ovakvu ličnost, na mestu člana Saveta. Da ne kažem, da sam dobro obaveštena, ali mi je ime i biografija ove ličnosti potpuno nepoznata. Hvala Bogu!

Želim u ime svih medijskih radnika da izjavim da se svaki častan čovek mora ograditi od ovakvih istupa! Nadam se da će se Olja Bećković izviniti gledalištu što joj je jedan ovakav nastup snizio nivo njene emisije. Očigledno je da ni sama Olja, nije očekivala ovako nešto.

Nena Kunijević, bivša urednica RTS

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 17

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati