Kolumne

14. 05. 2020. 17:01 0

LIČNI STAV Aleksandar Korolija: Novi Vučićev trik

Kada je slogan Vučićeve kampanje "Za našu decu" propao, zamenilo ga je nekakvo Udruženje mladih.

Ne, ovi mladi nisu prošli SNS akademiju, u tabloidima se slikali sa kozama, gostovali na RTS... Ovi mladi prolaze drugu školu. Ta posebna škola uči posebnim veštinama, poput paljenja baklji i destrukcije osećaja krivice kako bi mogli da puštaju pesme protiv Đilasa ispod prozora njegove dece. Uče ih kako bolje da radi Jovanjica, kako da parkiraju Mercedesa od 100.000 evra ispred opštine Vračar. 

Ova nova navijačka grupa kluba Vučić je utoliko opasnija jer je deo Vučićeve zavere, polu ili potpuno kriminalne grupe koja se formalno ne dovodi u vezu sa državom. Štaviše, ne samo da se ne dovodi u vezu sa državom, već policija i ne sme da reaguje protiv njih. Oni su iznad države, sa druge strane zakona. 

Na taj način je Vučić pokazao nepoverenje u policiju, znajući da su svojim potezima rasturili poverenje kod mnogih pripadnika MUP, on je oformio novu brigadu koja treba da služi kao poslednja linija odbrane od naroda koji traži samo normalnost i pravdu. 

Naivni Đukanović nije shvatio novu fazu borbe, pa se gurao u prve redove da pokaže da je to borba SNS protiv lopova, tajkuna itd, dok su se pametniji naprednjaci ograđivali. Međutim istina ne pokazuje samo sebe, već i ono što je lažno. Zahvalimo se Đukanoviću što je u moru svojih besmislenih akcija otkrio novi Vučićev trik. Zaveru koja je od slogana "Za našu decu" prešla transformaciju do razularenih navijačkih grupa, baklji, udaranja žene ispred Skupštine i nažalost ko zna kakvog još zla koje nas čeka.

I tako je umesto fokusa kampanje na mladima koji odlaze iz zemlje fokus prešao na mlade koji ne odlaze u zatvor. Jer na kraju nisu bitni životi mladih, već način na koji će ih Vučić iskoristiti da ostane na vlasti. 

Ako već maske padaju, demaskirajmo i ovu novu Vučićevu prevaru.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati