Izbori 2024

Direktno.rs

26. 05. 2024. 12:17 6

"Građanima nije važno da opozicija ima nekoliko odbornika, žele vlast koja rešava probleme"

"Beograđanima nije važno da opozicija ima nekoliko odbornika u Skupštini grada i gradskim opštinama - Beograđani žele vlast koja rešava probleme, a to SNS vlast nije. Zbog toga je SNS spreman na sve, od koalicije sa Šešeljem, zavetnicima, Vulinom i Rasimom, do izborne krađe, samo da sačuva svoje fotelje i privilegije", izjavio je Borko Stefanović, zamenik predsednika Stranke slobode i pravde, prilikom posete odboru SSP Rakovica.

Stefanović je naglasio da će izbori 2. juna doći i proći, ali će ostati izborne mahinacije.

- Stranka slobode i pravde nikada neće prestati da se bori za slobodne i poštene izbore, niti će zbog određenih lukrativnih razloga i dogovora ispod žita pristati na milost SNS-a - dodao je Stefanović.

- U autokratskoj državi sa zarobljenim medijima, gde je opozicija kao u nemom filmu, nezamislivo je da izbori budu pošteni. Zbog toga ćemo posle 2. juna, nastaviti da razgovaramo sa građanima, trudeći se da istina, sloboda i pravda dođu do svakog stanovnika Rakovice i Beograda - poručio je Borko Stefanović.

Predsednica OO SSP Rakovica Vesna Džidić je podsetila na lažna obećanja kojima SNS obmanjuje Rakovičane već 12 godina.

- Za sve te godine Rakovica od SNS vlasti dobija samo divlju gradnju, korupciju, beskrajne, nezavršene projekte poput Bulevara patrijarha Pavla. Sada je Rakovičanima jasno da SNS ne želi, ali i ne ume da rešava njihove goruće probleme - zaključila je Džidić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati