Izbori 2024

Direktno.rs

20. 05. 2024. 14:40 17

Popović: Fantomski glasači iz RS nisu izbačeni iz biračkog spiska

"Fantomski birači iz Republike Srpske nisu izbačeni iz biračkog spiska", izjavila je Mila Popović, predsednica SSP Beograd i narodna poslanica.

- Na osnovu uvida, na biračkom mestu 1, opština Savski venac, sa prebivalištem na adresi Kraljevića Marka 9, u vlasništvu firme Vladimira Mandića, bivšeg rukometaša i istaknutog člana SNS-a, ostali su upisani, između ostalih, Sretko Marjanović sa porodicom, predsednik Skupštine opštine Sokolac, Aleksandar Majdov sa porodicom, v. d. pomoćnika direktora KPZ u Bijeljini, Daliborka Milović, poslanica u BIH Parlamentu, Stefanović Zorica, šef pisarnice Suda iz Zvornika, Savić Sava, predsednik Narodnog fronta iz Višegrada i Šekarić Velimir, koji je bio kandidat Šešeljevih radikala u Tuzli - rekla je Popović.

- Sva ova lica evidentno ne žive u Beogradu, a imaće pravo da glasaju i niko ne može da ih spreči, iako su nelegalno upisani u birački spisak. Sada neki slave smanjenje biračkog spiska za 11.000, iako to najmanje pogađa fantome koji su i dalje u biračkom spisku. Koliko je pogrešno veličati smanjenje od 11.000, pokazuje podatak da je već 25. januara birački spisak bio manji za 5.000! - istakla je Mila Popović i zaključila:

- Nema uslova za izlazak na izbore 2. juna 2024. godine jer nam otimaju Beograd koji ih ne želi. Moramo da insistiramo na ispunjenju svih ODIHR preporuka jer će suprotno da se da legitimitet onima koji samo žele da uništavaju Beograd, da ga gledaju kao plen, a građane kao broj. Pozivamo opozicione kolege da obustave farsu i da nastavimo svi zajedno da se borimo za Beograd. Samo tako ga nećemo dati u ruke SNS-u.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 17

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati