Izbori 2024

[ Izvor: Mediji ]

06. 04. 2024. 13:07 59

Vučić, Dačić i Milica Zavetnica potpisali listu "Aleksandar Vučić - Beograd sutra"

Lista Srpske napredne stranke za izbore u Beogradu zakazane za 2. jun zvaće se "Aleksandar Vučić - Beograd sutra", sa nazivima koalicionih partnera sa kojima će učestvovati na beogradskim izborima.

U podne je SNS sa koalicionim partnerima počela sakupljanje potpisa za izbornu listu.

Potpis podrške dao je član SNS koji obavlja funkciju predsednika Srbije, Aleksandar Vučić, u Gradskom odboru Zemun. U Zemunu je i lider SPS Ivica Dačić, kao i liderka Zavetnika Milica Đurđević Stamenkovski.

Vučić je na pitanje kako je došlo do odluke o zajedničkom izlasku na izbore širokog fronta u kojem su osim SNS i SPS, ali i SRS i Zavetnici i još manjih partneri, Vučić je rekao da je potrebno jedinstvo i da, kako je rekao, "budemo što čvršći jer su teška vremena pred nama".

- Zemlja mora da ide napred i to nije pitanje političkih sujeta, već da li možemo da uradimo nešto za zemlju. Beograd je važan za Srbiju i mora da bude na dobrom putu jer je privredni motor - rekao je Vučić.

Upitan o bojkotu opozicije rekao je da oni neće učestvovati u "tom cirkusu".

Opet se zapisao kako može mrtav čovek da glasa i izrazio spremnost da se ispune preporuek ODIHR.

Poverenica naprednjaka za Beograd Ana Brnabić je, kako prenosi B92, potpis podrške dala u prostorijama Opštinskog odbora Savski venac.

Podršku su potpisali i Irena Vujović, članovi Predsedništva SNS Jelena Tanasković, Goran Vesić i Nebojša Bakarec, a tu su i Dubravka Đedović Handanović, funkcioner Socijalističke partije Srbije Aleksandar Antić, predsednik Opštine Savski venac Miloš Vidović, državni sekretar ministarstva za sport Marko Kešelj.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 59

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati