Izbori 2024

Direktno.rs

29. 03. 2024. 12:32 2

"Prvo razgovor o normalnim uslovima za izbore, pa tek onda o drugim temama"

Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) ocenjuje da je prioritet vlasti i opozicije trenutno konsultacija oko normalizacije izbornih uslova, a ne formiranje skupštinskih odbora i slične teme.

- Imenovanje predstavnika opozicije u Radno telo Vlade Srbije za ispunjavanje preporuka ODIHR, čišćenje biračkog spiska i otvaranje medija za sve relevantne stranke su lako ispunjivi zahtevi bez kojih mi nemamo o čemu da razgovaramo ni sa Anom Brnabić, niti bilo kim iz vlasti jer je politička kriza nastala zbog izborne krađe - izjavio je predsednik POKS i narodni poslanik, Vojislav Mihailović.

- Mesta za predstave su pozorišta, a ne Vlada i Skupštine Srbije. POKS neće biti statista u predstavi za koju je Hil napisao scenario, a Vučić je režira. Na vlasti je da delima pokaže dobru volju da se kriza u društvu reši, a praznih reči i priča je svima dosta. Od sastanka u ponedeljak će zavisiti da li postoji volja vlasti da se normalizuju izborni uslovi ili ne, ali zakazivanje sastanka samo 48 sati pre raspisivanja izbora dovoljno govori - dodao je Mihailović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati