Izbori 2024

Direktno.rs

08. 03. 2024. 14:25 33

"Ne možete, braćo preko Drine, da glasate na lokalnim izborima u Srbiji, kršite zakone"

Da li biste vi iz Zvornika, Bijeljine, Lopara i Sokoca pristali da dođem ja iz Sremske Mitrovice i na lokalnim izborima odlučujem o tome da li vam je potrebna vodovodna mreža, vrtić, škola ili park? Odgovor znamo. Ne možete, braćo preko Drine, da glasate na lokalnim izborima u Srbiji, kršite zakone ove zemlje koju volite kao svoju maticu, poručio je Đorđo Đorđić, narodni poslanik Stranke slobode i pravde, građanima Republike Srpske, u otvorenom pismu.

Ljudi koje vole Srbiju ne krše njene zakone. Da konačno razjasnimo, niko ne mrzi naš narod preko Drine, kako to vlast pokušava da predstavi, činjenica je da oni mogu da glasaju na parlamentarnim izborima, ali baš tamo u Republici Srpskoj.

Kako ti, zemljače iz Zvornika, znaš da li je Sremskoj Mitrovici ili Novom Sadu potrebna kanalizacija?

Kako ti, zemljače sa Pala, znaš da li je ljudima iz Zrenjanina potrebna pijaća voda ili fabrika guma?

Kako ti, zemljače iz Sokoca, znaš šta je potrebno Beogradu?

Ne znaš naravno, i sa pravom te pitam, kao svog zemljaka, odakle ti pravo da biraš kako ćemo mi živeti? Ova vlast, a ne opozicija je od vas napravila građane trećeg reda i neprijatelje jer vas tera da kršite zakone zemlje koju volite. Oni vama poručuju "dadni mu 20 maraka i strpaj ga u autobus".

Dosta je toga, pokažite dostojanstvo i za sledeće izbore, ako vas budu terali u autobuse, ako hoće da krše zakone naše Srbije, vi nemojte. Recite dosta! - poručio je Đorđo Đorđić, narodni poslanik SSP, u otvorenom pismu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 33

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati