Izbori 2024

Milan Zarić

05. 01. 2024. 16:20 30

Prevara EPSKIH razmera: Na adresu Vodovoda prijavili 211 BIRAČA?! (VIDEO)

Gotovo da ne postoji opština u Beogradu u kojoj nisu prijavljivani fantomski birači. Novi Beograd, Voždovac, Palilula, Vračar, Savski venac, Mladenovac... Malo li je? U ovim opštinama su "birači" prijavljivani na adrese na kojima ne žive, jer su tu barake, gradilišta, napuštene kuće. Ali, sada smo videli i nešto novo - na Paliluli su glasači prijavljivani na adresu JKP Vodovod, otkrila je Stranka slobode i pravde Palilula. Neverovatno!

Praktično ne prođe dan, a da ne svedočimo masovnoj izbornoj prevari izvedenoj na dan glasanja, 17. decembra. Jednostavno, na površinu izbijaju novi detalji, pa se običan čovek pita dokle su ljudi spremni da idu ne bi li sačuvali vlast.

U tu svrhu fantomski glasači "dobro dođu", pa su zbog toga prijavljivani na neverovatne adrese. Već smo pisali da su na Vračaru prijavljivani na gradilišta, dvorište sa kućicama, napuštene kuće. U Višnjičkoj ulici (opština Palilula) prijavljeni su na baraku, i to čak 42 njih, na Savskom vencu na zgradu čiji je vlasnik Vladimir Mandić, član Srpske napredne stranke...

Bilo je tu i prijavljenih 106 birača na 11 stanova (slučaj zabeležen na Novom Beogradu) ili 65 na osam stanova (u Mladenovcu). Ali, sada smo dobili novi dokaz koji svedoči u prilog nezapamćenoj izbornoj krađi. On je zabeležen u opštini Palilula.

Verovali ili ne, na teritoriji ove opštine, tačnije na adresi Milice Janković 3 prijavljeno je čak 211 birača. Taj broj je sam po sebi ogroman, ali se na sve baca novo svetlo ako se zna da se na ovoj adresi nalazi JKP Vodovod!

Skrenuo je na to pažnju i Ranko Petrović, predsednik OO Stranke slobode i pravde Palilula.

- Nalazimo se u Ulici Milice Janković broj 3. Prema Istinomeru, na ovoj adresi je prijavljeno 211 birača! Kao što vidite, na ovoj adresi je JKP Vodovod - rekao je Petrović, pa dodao:

- Ovo je još jedan dokaz u nizu da su izbori 17. decembra POKRADENI.

Dakle, dokazi se nižu iz dana u dan i pitanje je šta ćemo još saznati vezano za birački spisak...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 30

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati