Izbori 2024

Direktno.rs

19. 12. 2023. 12:41 58

Karleuša moli Nestorovića da odjavi opoziciju (FOTO)

Jelena Karleuša, jedna od uzdanica Srpske napredne stranke, zamolila je Branimira Nestorovića da pozove Aleksandra Vučića i da se njih dvojica dogovore, jer ona ne želi ponovo da ide na izbore.

Kao jedan od glavnih razloga zašto se obratila direktno Branimiru Nestoroviću, Karleuša navodi da neće imati šta da obuče za sledeće izbore i da zbog toga Nestorović i Vučić treba da se dogovore.

- Slušaj ti Nestoroviću, ja za novo glasanje nemam šta da obučem. Razumeš?! Ovaj poslednji autfit da nadmašim ne mogu. Nema više šta, kraj. Idi tamo, dogovori se, tetka mi radi u Tiršovoj, obožava te i samo lepo priča o tebi. Ne zezaj sad nego zovi tamo Vučića! Ovi drugi su te ogovarali, sad ću da ti nađem i pošalje, - pisala je Karleuša.

Potom je usledila i zvanična molba.

- Hajde molim te, ne mogu opet, ide mi Miličin koncert, ide mi Nova godina (dođi na reprizu u Hajat, moj si gost, jedan sto za doktore ostavljam) - zaključila je Karleuša.

Podsetimo, Branimir Nestorović je izjavio da ne želi da sarađuje ni sa režimom, ni sa opozicijom i najavio da je najrealnije rešenje da se ide na nove izbore u Beogradu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 58

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati