Izbori 2024

Direktno.rs

10. 12. 2023. 22:25 13

Pajtić: Pre bih se ubio nego da glasam za SNS

Bojan Pajtić je gostovao u nedelju uveče u emisiji Utisak nedelje na televiziji NovaS i tom prilikom jasno stavio do znanja da nikada neće glasati na SNS posredno ili neposredno.

- Ako ljudi koji ne znaju da li da glasaju ili se premišljaju i prebrojavaju anđele na vrhu igle i pitaju se da li su svi isti, treba da znaju da će doći i po njih u jednom trenutku. Toga nisu bili svesni roditelji u Odžacima kada je SNS zaposlila svog kandidata za odbornika potpuno nekvalifikovanog da radi sa decom, pedofila koji je 35 dece maltretirao. Nigde u svetu ne može da se desi da dobije priliku da sa decom radi neko ko nije kvalifikovan, a pitajte se da li je on jedini pedofil koji je u Srbiji radio sa decom - rekao je Pajtić.

Da li su svesni roditelji i braća mladih žena u Brusu i Jagodini koje su volkali i ljupkali funkcioneri. Da li su to jedini primeri? Sigurno da nisu. Ovaj režim je ponet idejom da je nesmenjiv. Oni su poneti idejom da budu bahati, da im niko ništa ne može, da niko neće ni za šta odgovarati i zato je svako ugrožen. Pogledajte šta se desilo u Duboni i Malom Orašju. Znalo se da godinama klipan maltretira svoje sugrađane, da poseduje naoružanje koje nije smeo da poseduje. U normalnoj država bi ga uhapsili, priveli da ne bi bio u mogućnosti da ubije opet decu. Sva ta deca nisu bila deca političara, ni ova u Doboni, ni u Odžacima, ni u Malom Orašju, ni žene koje su bile maltretirane. Svako može biti žrtva nasilja ako zapadne za oko nekom iz SNS-a - naveo je Bojan Pajtić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 13

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati