Izbori 2024

[ Izvor: Nova.rs ]

10. 12. 2023. 15:06 5

Kesić SNS-u poklonio pesmu za "srećan put" (VIDEO)

Voditelj Zoran Kesić u subotu uveče je u emisiji "24 minuta", koja se emituje na TV Nova, otpevao svoju pesmu "Ne sme da stane", svoj, kako kaže, novogodišnji poklon Srpskoj naprednoj stranci.

Uz poruke poput "Korupcija ne sme da stane", "Zaglupljivanje ne sme da stane" i "Kontrola ne sme da stane", Kesić je otpevao svoju autorsku komponziju koja se na šaljiv način podsmeva izbornom sloganu Srpske napredne stranke.

- Ne sme da stane, jer ako stane, krenuće tužbe, krenuće mnogi u zatvore - peva Zoran Kesić.

- Iako ne znam da sviram ni jedan instrument, a i pevam prilično loše, povremeno mi se neka melodija prosto javi u mislima. Onda napišem tekst na tu melodiju i pošaljem to ozbiljnim muzičarima koji su verovatno u fazonu "opet ovaj smarač". Ovoga puta moja žrtva je bio kantautor iz Novog Sada Nemanja Nešić koga sam zamolio da mi odsvira tu moju muzičku fiks ideju - rekao je Kesić za Nova.rs.

- Premijerno smo izveli pesmu "Ne sme da stane" pre desetak dana na mojoj priredbi u Novom Sadu, za divno čudo svidelo se i nama i publici, te rešismo da je izvedemo i u našoj emisiji. Svestan svojih vokalnih manjkavosti iscimao sam i drugarice i drugare iz hora ‘Opusti glas’ da ulepšaju ovu pesmu i bogami ponosan sam na nas muzički uradak. Od SNS-a nisam za ovo dobio ni dinar. To je moj poklon njima. Može se reći poklon za srećan put - završio je Kesić za Nova.rs.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Gotove za tili čas

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati